16. elokuuta 2014

Autumn wear

Nuorempana sitä tuli joka syksy uusittua hieman vaatevarastoja lähinnä äidin toimesta, sillä koulun alkuja varten piti aina hankkia uusia siistimpiä vaatteita. Syysvaatteiden shoppailu oli aina jonkinlainen erityinen hetki ja olihan se mukava mennä kouluun uutuutta kiiltävissä vaatteissa, jotka sitten vuoden loppua kohden onnistui tuhoamaan tavalla tai toisella.

Viime vuosina innostus koulun alkua kohtaan on aina vain hiipunut eikä ole välittänyt hankkia uusia vaatteita, sillä onhan niitä vanhojakin kaapit täynnä. Lisäksi monesti kesä on tuntunut olevan parhaimmillaan eikä villapaidoille ole halunnut luoda ajatustakaan. Tänä syksynä tilanne on ollut kuitenkin toinen.

 Kyllä, sanon, että nyt on jo syksy. Viime päivien viileneminen ja auringon piiloutuminen ovat herättäneet syysfiilikset ja vaikka olenkin vuosia jo ollut vannoutunut syksyn vihaaja, on tämä ilmojen viileneminen tehnyt hyvää. Viimeinkin öisin on saanut unta, mutta mulle tärkeämpi seuraus taitaa olla vaatevalikoiman laajeneminen. Ihana päästä käyttään farkkuja, neuleita, nahkatakkeja ja huiveja pitkän lämpöisen kesän jälkeen!

House of Brandonille oli saapunut, ja saapuu koko ajan lisää, valikoima syysuutuksia, joista valitsin muutamia itselleni. Jostain se nostalginen fiilis nosti päätään kun eräänä päivänä puin ylleni kouluun ihka uuden hupparin samoin kun lähdin lenkkeilemään uudessa tuulitakissa.House of Brandonia voi seurata Instagramissa TÄÄLLÄ sekä Facebookissa TÄÄLLÄ.
He ovat myös osallistuneet Suomen Paras Verkkokauppa -kisaan, johon voi osallistua 29.8. mennessä TÄÄLLÄ ja HoB arpoo äänestäjiensä kesken 500€ lahjakortin

1 kommentti :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan