29. elokuuta 2014

29/8

Syksy on saapunut ja tän huomaa pukeutumisessa: kaulahuivi ja sateenvarjo ovat ottaneet aurinkolasien paikan päivittäisessä pukeutumisessa ja varustautumisessa. Sade ei ole mua vaivannut niin paljon kuin tuttaviani, jotka ovat päivittäin asiaa somessa kironneet ja olenkin kokenut paremmaksi olla hiljaa näistä mun pienistä ilonhetkistä. Ei kylmyys ja ankeus mukavaa ole, mutta viimeinkin saa pukeutua mukavempiin vaatteisiin.

Koulussa ja ihmisten ilmoilla käyminen on satunnaisesti potkinut mua perseelle myös pukeutumisen suhteen eli kerrankin on ollut oikeasti syytä hylätä vaaleanpunainen potkupuku ja näyttää aamuisin ihmiseltä. Tää syksy on myös saanut mut kiinnittämään muutenkin enemmän huomiota ulkonäkööni eli olen pitänyt huolta kynsistä, rusketuksista ja hiuksista, joista muuten myöhemmin lisää. Nyt sitä näyttää ihmiseltä hieman pidempään kuin silloin helteiden aikoihin, jolloin hiuksia oli aivan turha laittaa ja meikitkin valuivat muutaman metrin kävelyn seurauksena.


jakku Lindex | neule Seppälä | housut kirppis | converset kirppis | 
huivi kirppis | lasit Budgetsport | laukku Ebay

Viimeinkin tein myös pienen sijoituksen ja hankin uuden puhelimen Samsungini tilalle. Samsungin piti viime talvena tulla ihan vain väliaikaiseksi puhelimeksi, mutta jostain omituisesta syystä unohdin miettiä uuden ja toimivan puhelimen hankintaa. Nyt viimeinkin tuli raja vastaan jumisen luurin kanssa ja ostin tori.fi:stä uudenveroisen iPhone 4s:n. Myyjänä oli hieman vanhempi bemarimies, joka ilmeisesti oli pitänyt vanhaa työpuhelintaan kuin kukkaa kämmenellä, sillä käytönjälkiä ei juuri ole havaittavissa.

Kauanko menee, että itse pistän näytön palasiksi? No ei, aion vaalia ja vahtia tätä, sillä edellinen iphonevarkaus otti koville, vaikka siinäkin oli tietysti näyttö säpäleinä. Muistakaa seurailla Instagramissa, sillä oon vähän villiintynyt entistä paremman kameran kanssa...
 

4 kommenttia :

 1. ootko käynyt laittamassa lävistyksen? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollut mulla 6 vuotta mutta aina välilä kokeilen meneekö koru vielä läpi :D

   Poista
 2. Ei ole nyt ajankohtainen kysymys kun leikkasit lyhyeks hiukset, mut käytitkö päässä yhtä vai kahta pakettia pidennyksiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kaksi 70g hiuspakettia ja molemmat eri pituutta :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan