7. heinäkuuta 2014

Viikonloppu osa 1. Point Break-bileet


toppi promotiimin | shortsit H&M | sukkahousut Ebay

Hengissä selvittiin viikonlopun juhlamaratonista, joka laiskuuden vuoksi lyheni eli taas mentiin siitä missä aita on matalin. Converset sekä varpaat pärjäsivät hyvin, sillä jostain syystä se tanssikin jäi odotettua vähemmälle.

Perjantaina hilpasin jälleen melkein naapureiden luokse Hermannin kommuuniin, jossa vietetään etkoja ja jatkoja jatkuvasti. Mun etkoilu rajoittui muutamaan siideriin ja herrajumala sitä turvonnutta oloa ennen baaria! Muisti taas miksi oon vaihtanut melkein kokonaan viineihin... Illaksi siirryttiin Point Breakin bileisiin Fredan Tivoliin. Olin mukana tämänkin tapahtuman promoamisessa, joten vaatekriisi puolittui kun vain laittoi meidän tiimitopin bileisiin.

Tanssittua tuli kyllä pitkästä aikaa ja vähän harmittaa, että R3Din puoli oli liki koko illan ääriään myöten täynnä eli sinne ei sekaan halunnut tungea hikoilemaan. Onneksi mainstagella ilmastointi pelasi ja oli tilaa munkin muuveille.

6 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää! Olen tainnut ennenkin kehua noita piilareita, mutta ne vaan sopii niin hyvin sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D joo ite tykkään kans hirveesti näistä piilareista mut valitettavan harvoin sitä jaksaa laittaa niitä paikoilleen. joskus on vähän ongelmia muistaa ottaa linssit pois baarin jälkeen....

   Poista
 2. Millä värillä oot värjänny hiukses? Kaunis sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime talvena Elean 9.1 mutta kevään aikana olen vain raidoittanut tyveä ja käyttänyt satunnaisesti hopeshampoota. Eli se vain on mikä on :D

   Poista
 3. kuinka oot noin ihanan ruskeee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään solkkukuuri ja nää auringonottokelit on tehny ihmeitä :P

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan