22. heinäkuuta 2014

Summer Sound Festival 2014

Jälleen takana yksi kesän odotetuimmista kohokohdista ja äärimmäisen haikeilla fiiliksillä tässä on nyt toista päivää yritetty sopeutua arkeen. Jotenkin olo on niin samanlainen kuin viime vuonna eli vasta nyt tajuaa, että viikonloppu on ohi ja seuraavia Summer soundeja saakin odottaa jälleen vuoden. Aivan täydelliseen masennukseen en kuitenkaan vielä vaivu, sillä kesää ja bileitä on yhä jäljellä ja elokuussa vielä Weekendit.

Näin jälkikäteen mulla on on tämän vuoden Summereista hieman paremmat jälkifiilikset, vaikka toki molempina vuosina on ollut todella ihanaa. Jälleen meitä oli hyvä, viime vuotta suurempi, porukka koossa, draamoilta ja ikäviltä tapahtumilta vältyttiin varsin hyvin ja musiikki pääsi jopa hieman yllättämään mut. Kolmen päivän ajalta kertyi siis jälleen kasa hyviä muistoja ja hetkiä ystävien kanssa ihan uskomattomissa tunnelmissa siinä lasereiden vilkkuessa.


Jos nyt analysoidaan vielä lyhyesti sitä viikonlopun tärkeintä asiaa eli musiikkia niin...

Perjantai alkoi kevyesti kello 17 Noisecontrollersilla, jonka aikana mun jalat painoivat hirmuisesti, mutta sen verran liikuttiin, että tämä sai riittää viikonlopun hardstyle-annokseksi. Loppuilta kuluikin Global arenalla, jossa Blasterjaxx ja Laidback Luke pääsivät yllättämään mut. Sen sijaan Avicii oli ajoi meidät hallin nurkkaan lepuuttamaan jalkoja ja pudisteleen päätä.

Koko festareilta odotin eniten ehkä Pegboard Nerdsia, jotka vetivät taas yhtä hyvin kuin vuosi sitten Neverlandissa. Aivan älyttömiä jätkiä älyttömällä energialla eli onnistunut lauantain avaus! Lauantai osoittautui muutenkin viikonlopun musiikilliseksi kohokohdaksi, sillä mähän intouduin joraamaan Benny Benassin, Paul Oakenfoldin ja Paul van Dykin keikat täysillä poistumatta tanssilattialta. Kaverit veti ihan sairaan kovat setit ja pääsivät myös oikeasti yllättämään eli ilmeisesti mun sydämessä on, ainakin nyt, pieni kasvava paikka sille trancellekin.

Sunnuntaina tanssittiin jalat täristen ja illan parhaimpia olivat Aly & Fila ja Axwell. Eric Prydzin peruutus oli aika kova takaisku sekä Tiësto osoittautui viime vuotta huonommaksi, mutta ehkä hyvä niin, sillä hyvistä tanssikengistä huolimatta jalat huusivat armoa.


Viikonlopun suosikit ovat siis ehkä Laidback Luke, Pegboard Nerds, Benny Benassi sekä Paul Oakenfold. Ihokarvoja nostattavaa musiikkia ja rakkaista ihmisiä, voiko enempää yhdeltä viikonlopulta toivoa? Toivottavasti myös muut paikalla olleet ovat nauttineet olostaan ja muistakaa pistää harkintaan ensi vuoden bileet

Viikonlopun asut on voinut bongata instasta, mutta niistä tääläkin vielä lisää kunhan pääsen käsiksi tuohon kameran muistikorttiin.

2 kommenttia :

  1. itel oli ekat summerit ja koko viikonloppu oli täydellinen eli ehottomasti ens vuonna uudestaa! yritin nähä suakin viikonloppuna ku katoin instagramist mitä sul on pääl :D oli kivat reivivaatteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha Summer Soundsit koukuttaa ja seuraavia festareita odottaakin malttamattomasti ;) hyvä, että oli kaikinpuolin ihana viikonloppu :)

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan