18. heinäkuuta 2014

Summer Sound 2014 - täältä tullaan

Tämä viikko on pitänyt sisällä henkistä ja fyysistä valmistautumista eli vaatekriisien lietsomista ja yöunien keräämistä varastoon sekä viimeisen rutistuksen meidän street teamilta Summer Sound Festivaaleja varten. Eihän meidän tiimiltä kovia ole vaadittu, mutta nyt päästiin puuhailemaan some-mainonnan lisäksi.

Keskiviikkona Vanhalla ylioppilastalolla oli rannekkeiden ennakkovaihto ja samaan syssyyn me sitten jalkauduttiin keskustan alueella jakamaan mainosflyereitä. Koska sää ei aivan täysillä meitä suosinut, yhdistettiin meidän puuhapäivään lyhyt turistikierros Messukeskuksessa, jossa hitaasti, mutta varmasti puitteet näyttivät kohoavan. 


Oli hauskaa viettää meidän pienellä tiimillä aikaa yhdessä ja päätettiin päivä Kampin keilahalliin, jossa jutut tuntuivat muuttavat vähän levottomiksi ja kuulemma viikonloppua koskeva jännitys vain tiivistyi päivän aikana. Tänään kuitenkin palkitaan meidän kuukausien odotus ja edessä on 36 tuntia tanssimaratonia. Rohkeimmat voivat yrittää jaksaa vielä aamuille...

Lippuja voi ostaa osoitteista http://tiketti.fihttp://lippu.fihttp://lippupalvelu.fi  ja toivottavasti mahdollisimman moni eksyy paikalle! Mä palaan linjoille ensi viikon puolella, mutta katsotaan pysyykö IG menossa mukana.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan