27. heinäkuuta 2014

Pitsimekko viime viikolta

Toivottavasti ei ole kovin hassua postata muutamaa kuvaa viime viikolta, sillä vaikka kuvien ilmat ovat pysyneet samana, ovat hiukset vaihtaneet väriä. Tässä on kuitenkin pitänyt hieman kiirettä, joiden vuoksi juttuja ja asuja on jäänyt postaamatta. Tämä on kuitenkin pakko jakaa, sillä löysin vaatekaapin perukoilta pitsitopin/mekon, jonka olemassaolosta muistutti viime vuoden ssf-postaus.

Mekko on aikanaan kirpparilta löydetty ja revin siitä heti alkuunsa lyhyet hihat irti. Mekko on malliltaan hieman A-linjainen ja aika mini, mutta ainakaan vielä ei ole tullut vilauteltua. Tyttömäisyys tekee mekosta niin söpön ja kyllähän toi valkoinen näyttää oikein hyvältä rusketusta vasten.


pitsimekko kirppis | alusmekko Ebay | jakku Lindex | converset tori.fi | aurinkolasit Budgetsport

Samana päivänä oli postiin saapunut myös Ebaysta tilaamani linssi puhelimeen. Mulla on ollut jo aika pitkään käytössä simppeli fisheye-linssi, mutta himoitsin tälläistä settiä, jossa samassa laitteessa olisi useampi linssi. Nykyään mun matkassa kulkee siis kaikkialla fisheye-, macro- ja wide angle-linssit, jotka lupaan esitellä täällä paremmin testikuvien kera. Olen tässä viikon ajan jo testaillut ja kuvaillut milloin mitäkin turhaa, mutta aijjai miten kätevä vekotin.

4 kommenttia :

 1. Saako linkin mistä tilasit ton linssijutun? :) Käykö se kaikkiin puhelimiin? En oo ennen kuullutkaan tommosesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo linkkiä täs missään tallella mutta kirjoita hakuun puhelimesi ja vaikka fish eye lens! Tälläsiä linssejä on vähän erilaisia ja eri kiinnitystapoja.
   Käy melko moniin puhelimiin, mutta se riippuu siitä missä kohtaa kamera on ja onko se esim. koholla. Tää mun linssit on ainakin käynyt nyt jokusiin samsungeihin ja iphoneihin :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan