1. heinäkuuta 2014

Kesäjuhlaa

Tuntuu melkein jopa vieraalta kirjoittaa viikonlopun kuulumisista varsinkin kun baareilu jäi taas väliin. Tässä on tullut aivan tahattomasti vietettyä viikonloppuna aikaa millon maalla, milloin kotona ja satunnaisesti kavereiden kanssa, mutta baariin ei ole tullu lähdettyä. Viime viikkoina ei tosin ole ollut sellaisia keikkoja, että olisi tarvinut lähteä katsomaan ja sitä on ihan suosiolla viettäny laatuaikaa muualla kuin tanssilattialla. Kesäkilot saavat kuitenkin kyytiä tässä kuussa, sillä jo ensi viikonlopulle olisi muutamat bileet, joihin pakotan itseni menemään. Tarvii se tanssikuntokuuri joskus potkaista käyntiin.

Viime lauantaina kävimme siis kevyellä aamupalalla thaimaalaisessa Korphai- ravintolassa ja näin jälkeen päin itkettää katsoa kuvaa. Vitsi, että nyt voikin tehdä mieli samaisia pöperöitä ja mä en varmaan ikinä kyllästy thaikkumättöihin.


Ruokailun jälkeen siirryttiin Kalasataman Konttiaukiolla Dept. Open Air- bileisiin, jotka siis näin yksinkertaisesti sanottuna ovat konttibileet. Paikanpäällä oli jo suuri osa meidän porukkaa ja kerrankin aurinko ja lämpö oli ajanut paikalle myös hurjan määrän muuta juhlakansaa. Mikäs siinä oli höpötellä kavereiden kanssa kun arska kärventää ja taustalla soi chilli kesähouse. Suurelle tanssilattialle meitä ei saanut, mutta jospa ensi bileissä. 

Suosittelen joskus eksymään paikalle, sillä tämä on parempaa kuin puistochillaus. Konttiksella myydään yleensä myös hyviä eväitä ja jossei muuta, niin makkaraostoksille ja grilliä tulille.


Alin kuva TÄÄLTÄ

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan