13. heinäkuuta 2014

"En mene alennusmyynteihin"

Suunnitelin koko kesän pysyväni poissa alennusmyynneistä, sillä en oikeasti tarvitse yhtään mitään. Keskiviikkona oli kuitenkin liikaa ylimääräistä aikaa ja vietin sen mieluummin viileissä kauppakeskuksissa kuin auringossa, sillä käräytin naamani nätisti tiistaina. Itseasiassa päätin ennakoida ensi viikon festareihin valmistautumiskiireet ja kävinkin hakemassa muutamia juttuja Summer Soundseja varten.

Jokin aika sitten sain sähköpostiini uutiskirteen Spirit Storen loppuunmyynnistä ja se oli mulle ehdoton älä-mene-sinne-paikka, mutta voitte arvata lopputuloksen. Siellä tuli pyörähdettyä, mutta kerrankin sitä ei ostanut kaikkea kivaa ja halpaa. Ostin kuitenkin mekon veljen rippijuhliin, joista myöhemmin lisää.


Seppälä 16,95€  -70% -20%

Seppälän musta mekko istui kuin hansikas ja kassalla piristi vielä 20% lisäale puuttuvan napin vuoksi eli hintaa ei paljon loppujenlopuksi jäänyt. Tykästyin tähän kovasti, sillä sopii arkeen ja juhlaan ja oli todella mukava päällä. Tämä varmaan ottaa mun kohta entisen mustan maximekon paikan.Seppälä 14,95€ -70%

Ostin festareita varten topin, joka on kokonaan selästä avoin ja siinä on tollaisia nauhoja. No eihän se enää kotona ollut niin kivan näköinen, joten taidan palauttaa ensi viikolla. Ennen olisin luultavasti vain pitänyt topin "varalta", mutta viisastuneena palautan sen mieluummin kuin jätän odottamaan mahdollista käyttöä.


Spirit Store 39,95€ -80%

Tälläinen kermanvaalea mekko tuli ostettua rippijuhlia varten. Mä olen jo muutaman viikon ajan tehnyt mekon valinnasta haasteellista, sillä kyllähän mulla mekkoja löytyy vaikka kuinka, mutta suurin osa sopii paremmin tonne baareihin. Tämä taas näytti niin hyvältä rusketuksen kanssa ja rakastuin täysin tohon pitsiin.


Punanaamio 4,50€

Mm. näitä lähdin alunperin hakemaan! Eli nyt löytyy neonpinkit ja mustat festarikäsineet sekä täydennystä valotikkuvarastoihin.

4 kommenttia :

 1. Aletuotteillahan ei ole palautusoikeutta.. Tohon toppiin viitaten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälällä on tavallinen 14pv vaihto- tai palautusoikeus :)

   Poista
 2. Hei tykkäisin tosi paljon jos tekisit semmonen 'nää on mun lukemia blogeja'-postauksen :) Ei tarttis kaikkia laittaa, mut joku pari eina per kategoria, esim muoti-, mielipide-, lifestyle-, ruokablogeista? :) Tms jokui sen tyyppinen :) Ois kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan kiva idea ja tää vois potkia mua käymään blogilistaa läpi ja siivoamaan hieman.. Laitetaan harkintaan vaikka luenkin oikeastaan vaan yhdentyyppisiä blogeja :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan