31. heinäkuuta 2014

Blogeja

Aina välillä multa toivotaan postausta mun suosikkiblogeista ja nyt viimeisimmän toiveen tullen lupasin laittaa jutun vireille. Olen lykännyt tätä postausta, sillä mun lukulistalla on kamalasti blogeja, joita ei nykyään tule edes avattua. On vain kamalan työlästä käydä läpi mitä jaksaa seurata ja missä on vain menossa vaikka väliaikainen hiljainen hetki. Kesä on tietenkin vaikuttanut ihmisten bloggaustahtiin ja siksi olen säilyttänyt listalla blogeja, joiden uskon ja toivon virkoavan taas syksyn tullen.

Ehkä tää antaa pienen tarvittavan tuuppauksen ja syksyn aikana siistin lukulistaa, mutta haluan nyt jakaa kuitenkin syystä tai toisesta mulle tärkeimpiä blogeja. Toiveena oli jonkinmoinen kategorioihin lajittelu, mutta menköön nyt näin.

 Ystävät

  Vanhat suosikit

Uudet löydöt


Löytyykö samoja blogeja ja saa linkkaa omia suosikkeja, 
jos uskotte, että sopisivat mun listan jatkoksi?!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

11 kommenttia :

 1. oioi vanity clouds on aivan ihana blogi ! :-)

  http://switchblade-babe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän ehkä yllätys omalla lukilistalla mutta tulee seurattua :)

   Poista
 2. itellä kans tosi paljo supistunu blogien lukemiset, luin vuosi sitte lähemmäs 40blogia ja tänä päivänä niitä taitaa olla 18.... kesä vaikuttaa tosi paljon kans. life of silja, jannina ja kisses from ilma (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomaahan sen tosiaan, että jollain tapaa blogien alkuinnostus on hiipunut ainakin omalla kohdalla. Monet vanhat suosikit on ehtineet lopettaa ja nykyään monet blogit on liian kopioita.. Onneksi on vanhoja suosikkeja yhä tallella ja välillä tekee hyviä blogilöytöjä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Loistavaa että tästä on ollut iloa! :P

   Poista
 4. voiiii cartsa senkin velmu!! <3 sait hymyn vanhan aasin naamalle!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos älyttömästi tästä! Päivän piristys <3

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan