6. kesäkuuta 2014

Maksimekko ja ebayjuttujamaksimekko H&M / kirppis | farkkuliivi Ebay | conssit kirppis | aurinkolasit Ebay

Kivahan se oli saada mekkokelit taas takaisin ainakin muutamaksi päiväksi. Pääsin myös viimeinkin kaivamaan maksimekot esiin ja nyt on sellainen kutina, että niitä tulee myös käytettyä ja ostettua muutama lisää kokoelmaan. Oikeastaan maksimekkoiluun mut ajoi kuvassa näkyvä Ebayn ostos, joka pyöri ostoskorissa tammikuusta lähtien.

Postissa tuli tosiaan kovasti odotettu farkkuliivi ja sitä onkin jo kokeiltu asuun jos toiseen, mutta ihan paras se on mekkojen kaverina. Postissa tuli myös uusia verkkosukkiksia kesän kemuihin sekä uudet unilaput, jotka viime ebay-postauksessa saattoivat herättää hämmennystä. Noi ovat siis tollaset silmien kohdalta koholla olevat eli sopivat ripsienpidennysten omistajille! Mä oon ite todella herkkäuninen eli aina on ollut unilaput, mutta ripsienpidennysten kanssa homma ei ole oikein toiminut. Olen siis tyytyväinen, että aikanaan törmäsin näihin, sillä ovat osoittautuneet hyvin käytännöllisiksi.


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Mäkin nykyään :D muistan että ostin sen joskus kun halvalla sai, vaikka pidin kuosia vähän liian mummomaisena.

   Poista
 2. Heii! :) Valitsin sun blogin ja kirjotin pienen esittelyn tänne: http://vanityclouds.blogspot.fi/2014/06/link-your-blog-suosikit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos kunniasta ja tollasesta esittelystä :P

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan