13. kesäkuuta 2014

Kesä- ja yllätysostoksia

Viime viikolla lähdin etsimään tavallisia mustia shortseja, sillä nykyiseni ovat joko tekonahkaa, liian suuret tai kotipökät. Mustien shortsien puuttumisesta olen valittanut Laurallekin varmaan viime kesästä lähtien, mutta nyt tuli asia korjattua. Ostoslistalla oli myös H&M:n lyhyt toppi, jota olen jo muutaman viikon etsinyt ja juossut Arabianranta-keskusta-väliä oikean koon perässä, mutta koko- ja värivalikoimasta päätellen muutekin ovat tajunneet topin hinnan ja kätevyyden.


H&M 3€

Harva ostosreissu onnistuu ilman impulsiivisia ostoksia, mutta onneksi nämä tapahtuvat mun kohdalla usein alelaarin luona. Tälläkin kertaa kolusin alemeikkejä ja bongasin seasta mun suosikkiluomiväripaletin! Mulla on ollut tälläinen nyt yli vuoden käytössä ja suosikkivärini (keskimmäinen ja tummin) ovat aivan lopussa ja tarkoitukseni oli ostaa uusi luomiväripaletti lähiaikoina Ebaysta. Nyt sain suosikin kuitenkin kivalla alella, koska paletti oli ottanut hieman osumaa. Ei haittaa mua.


H&M 1€

Lienenkö saanut pienen yliannostuksen neonpinkeistä kynsilakoista, sillä viime aikoina mun kynnet ovat olleet värjätyt jollain nudelakalla. Tämä uusi lakka näyttää kuitenkin todella kivalta rusketuksen kanssa, sillä nudelakka hohtaa auringossa hieman kultaisena. Tykkään paljon H&M:n kynsilakoista, sillä ne pysyvät ainakin näissä akryylikynsissä hyvin ja suti on juuri käteen sopiva.


Saiturinpörssit 3,95€

Tämän luulin olevan hieman ehkä kivempi, mutta menee kivasti arkipunana, sillä muita vaaleanpunaisia huulipunia tulee käytettyä lähinnä juhlissa, koska ovat näyttävämmän sävyisiä. Tämä taas antaa ilmettä vähä meikkisille kesäkasvoilla eikä kuivata huulia lainkaan,


Seppälä 16,95€ | H&M 9,90€


H&M 2,95€

Shortsien kanssa törmäsin perinteiseen ongelmaan: kun kerrankin tarvitsee jotain, löytyy niitä useampia eikä osaa valita. Tällä kertaa päädyin kuitenkin pitämään molemmat shortsit, sillä toiset ovat varsin lyhkäiset ja luotu baarikäyttöön kun taas nuo Seppälän shortsit ovat tavalliset kesäshortsit, jotka istuu kivasti, mutta on mukavat. Noita H&M:n shortseja kaipaisin muissakin väreissä, sillä esimerkiksi neonpinkit ja valkoiset sopisivat kivasti reivivaatekokoelmaan, mutta saa nyt nähdä tuleeko muita värejä.

Lyhyen topin kanssa on tosiaan ollut ongelmana kokojen ja värien vähyys, mutta kerrankin onnisti, joten jatkossakin pitää pitää silmät auki muiden värien varalta. Pääkaupunkiseudulla asuvat voivat vinkata liikkeestä, jossa näitä löytyy xs- tai s-koossa ja mieluusti kaikissa mahdollisissa väreissä.

4 kommenttia :

 1. ihanan vaalea ulkoasu, ja kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Se on aina yhtä kivaa, kun löytää jotain oikeasti haluamaansa alesta! :) Mulla on kanssa toi Star dust pink huulipuna ja ollut kovassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo paras shoppailufiilis tulee juuri kun löytää jotain oikeesti tarvitsemaansa :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan