4. toukokuuta 2014

Vappu

Vappumenoista selvitty ja pakko taas sanoa, et eipä tässä viikonloppuna nyt enää ole tehnyt mieli juhlia. Kaikenmoistahan olisi tänäkin viikonloppuna ollut tarjolla, mutta mulle riittää kun lähiviikkoina on kuitenkin edessä mm. RAVE SAVES 2014, Candyland pres. SIDNEY CHARLES , DANCETERIA & WE LIKE -  w/DYRO (NL) and UTO KAREM (IT), CLINIC presents MARIO OCHOA & MIGUEL BASTIDA sekä FLOORLUV, josta aikanaan hieman lisää.

Vapuista ei käteen jäänyt mitään sen ihmeempää kuin muistot ystävien kanssa vietetystä hyvästä ajasta. Piknikitkin skipattiin suosiolla noiden ilmojen takia ja niiden vuoksi mun asukin muuttui vielä etkojen aikana. Mä en ikinä ole harrastanut näitä vapun perinteisiä hoitsu- ja puputyttöasuja, mutta pitkästä aikaa oli taas tarkoitus nakuilla vähän enemmän. No persehän siinä meinas jäätyä jo etkoille kävellessä ja siinä matkalla Kallion asukit osoittivat sen verran arvostusta mun asulle, että päädyin vaihtamaan alaosan neutraalimmaksi. Tein ihan hyvän valinnan, sillä takamus olisi varmasti jäätynyt bussipysäkin penkkiin kiinni nauttiessamme mäkkiyöpalaa siinä pilkun jälkeen.

Ja hei kuten kuvasta näkyy, sain pelastettua hiukset oikein iisisti ja jopa taitettua sen tyven keltaisuuden edes hieman. Enää ei ole latvoissa violettia, vaan ovat kokonaan kivan vaaleat ja tasasävyiset. Mulla on jälleen ollut hieman hiuskriisejä, sillä 4kk blondina on mulle pitkä aika... Hätäensiavuksi muutoksenhaluuni auttoi pidennysten saksiminen eli vähän lyhyempää ja kevennetympää kuin aiemmin. Voisin kuitenkin postailla hiuksista taas myöhemmin lisää sekä kinuta idiksiä kesähiusten suhteen.


toppi H&M | korseletti Gina tricot | shortsit H&M | sukkikset Ebay | rannekoru Ebay


Ja meidän etkoilta muutama kuva, sillä Enni on tosiaan ainoa, joka jaksaa heilua kameran kanssa tai uskaltaa lahjoittaa sen jollekin meistä. Kuvat varastettu Enniltä täältä.

5 kommenttia :

 1. Oot ollu taas nättinä♥
  Mullakin on hirvee hinku tehä näille pääkarvoille jotain.. :D Liian kauan ollu sama väri blaah. Ehkä se on ton tulevan kesän syytä?

  VastaaPoista
 2. Mistä noi sun pidennykset on tilattu? ja joutuko värjäämään vai onko niitä noin vaaleina tilattavissa jossain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta ja ihan perus #613 jota on sit pari kertaa pesty hopeashampoolla :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan