29. toukokuuta 2014

Juurikasvun raidoitus

Vaalennusaineilla taiteilusta on ehtiny jo kulua jonkin aikaa eli tässä on hyvin menty alkanut vuosi näillä vaaleilla hiuksia ja hyvin vähäisillä värjäyskerroilla. Juurikasvu on puolessa vuodessa ehtiny kasvaa, mutta onneksi sävyero ei ole hirveän suuri vaalennettuun hiukseen eli TÄLLÄISET kokeilut ovat riittäneet ja viime kuukausina hiukset ovat saaneet kasvaa vapaasti.

Hopeashampoo ei ole kuitenkaan tarttunut riittävän hyvin hyväkuntoiseen vaalentamattomaan tyveen, joten päätin viime viikolla tehdä asialle jotain. Sain Indiedaysin tapahtumasta Loreal Préférencen Glam Lights- raita-aineen, joka osoittautui varsin käteväksi tyven käsittelyyn. Mukana tuli harja, jolla värin sai levitettyä todella nopeasti ja helposti raitoina tyveen ja olen kyllä hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Tyvi siis vaaleni huomattavasti ja ilme on kokonaan kirkkaampi, vaikken vaalentanut edes koko juurta.


1. Lähtökohtana tummanvaalea juurikasvu


 2. Tyvi raitoidettu ja muutamassa kohdassa myös latvassa


3. Lopputulos

Raidat jäivät odotetusti hieman kellertäviksi, mutta hopeashampoo tepsi pitkästä aikaa ja lopputulos oli hyvin vaalea. Itseasiassa yllätyin hieman peiliin katsoessani, sillä nyt vasta oikeastaan huomasin miten paljon se hieman tummempi tyvi oli muuttanut ilmettä, vaikka koko kevään olenkin ajatellut olevani hyvin blondi.

Pientä kesähiuskriiseilyä on ollut lähipäivinä ilmassa, joten katsotaan nyt mitä tässä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Hätäensiavuksi riitti kuitenkin tälläinen pienikin muutos. Tarvii varmaan taas alkaa käsitteleen muiden hiuksia omien sijaan ja näin tyydyttää tämä muutoksenkaipuu.

2 kommenttia :

 1. moi,

  laitoitko sillä paketin harjalla nuo raidat? oliko helppo levittää pelkkkään tyveen? näkyykö raidan lopetuskohta selkeästi hiuksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitoin ja oli huomattavasti helpompaa kuin jollain sudilla tai käsillä raidoittaminen. Lopetuskohta ei näy lainkaan kun se häupyy hyvin hiuksen latvoihin mutta aloituskohta saattaa näkyä mikäli väriä on liikaa. Itelle tuli tohon ohimolle yhteen kohtaan ehkä vähän liikaa vaalennusta, mutta ei ne kyllä jälkeen päin ole haitannut/näkynyt :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan