15. toukokuuta 2014

House of Brandon - vaatteita kaikille.

Hain eilen (päivä tilauksen jälkeen!) postista paketin House of Brandonilta, jonka kanssa lähdin kokeilemaan yhteistyötä. Olen tänä keväänä muutaman kerran törmännyt heidän verkkokauppaansa blogeissa ja keskustelupalstoilla ja heidän tutustunut vaatetarjontaan. House of Brandon on uusi suomalainen vaateverkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy uutuusmerkkien lisäksi tunnettuja ja tyylikkäitä huippubrändejä esimerkiksi Björn Borg,  Cheap Monday, Converse, Dr. Denim, Jofama, Pepe Jeans, Tiger of Sweden, Vila. Suuri positiivinen asia on, että heiltä löytyy monipuoliset valikoimat sekä miehille että naisille kaikista hintaryhmistä.

Koska valikoima on niin laaja naisten vaatteiden lisäksi myös miehillä, pyysin Mikaa tsekkailemaan nettikauppaa miehisestä näkökulmasta ja palautteen mukaan kivoja vaatteita on tosiaan paljon. Itselleni löysin kahdet housut, jotka ovat ostoslistalla hetken keikkuneet. House of Brandon lupaa vaatteet asiakkaalle jo tilausta seuraavana päivänä ja tämä on mun mielestä suuri valtti, sillä ei tarvitse jännittää ehtiikö se paketti nyt viikonlopuksi perille mitä useiden verkkokauppojen kohdalla saa jännittää.

Tämän blogin lukijat saavat -20% alennusta tilauksistanne koodilla MOTION (ei koske Dr. Denim tuotteita). Koodi on voimassa sunnuntaihin 18.5. saakka. Nettikaupassa on myös käytössä bonusjärjestelmä, jossa 300€ kertaostoksesta kertyy 3% bonus ja yli 300€ kertaostoksesta 5% bonus. Nämä kertyvät automaattisesti asiakkaan tilille eli keskittäminen kannattaa.

http://www.houseofbrandon.com/

6 kommenttia :

 1. kiva kun postaukses on poika mukana ettei aina vaa oo itelle saatu jotain! ite myös kaksi kertaa tilannu tuolta ja tulee aina tosi nopee postissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli vaihteeks ihan kiva saada tällänen erilaisempi tilaisuus ja pääs tsekkailee miestenki valikoimaa :D

   Poista
 2. Dr. Denimit on parhaat! Mää käytän kans noita Plentyjä, tällä hetkellä taitaa olla kolmet niitä ja yhet toiset farkut Dr. Denimiltä. Ja nyt metsästän valkoisia Plentyjä ;D

  Nomi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans ollu yhet denimit aiemmin ja kovassa käytössä ollutkin :D vinkvink house of brandonilla on valkoisia plentyjä ;)

   Poista
 3. seurusteletko kyseisen miehen kanssa ?:)

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan