7. toukokuuta 2014

Ebayjuttuja

Varoittelinkin jo aiemmin, että lisää ebayjuttuja olisi luvassa. Vähän on tässä keväällä tullut hurahdettua ja varmaan vaan pahenee, sillä ostoskoristä löytyy jo kesähepeniä ja niitä bikineitä. Erityisesti ostamiani bikineitä odotan kovasti ja lupaan antaa niistä palautetta, sillä Ebayn valikoima tuntuu rajattomalta ja itsellä on ainakin aika huono bikinitilanne, jota voisi mieluusti täydentää halvalla.

En jaksa lähteä linkkaamaan jokaista ostostani, mutta kysykää jos jotain linkkiä kaipaatte. Tässä olisi kuitenkin muutamia vinkkejä, jotka haluaisin jakaa myös muille.


6 kommenttia :

 1. mitkä noi on vasemmalla kaks ekaa ylhäätlä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varrellinen meikkivoidesieni ja unilaput :D maailman hämärimmät kuvat mutta odotan hirveesti niiden saapumista jota voin antaa tuomion niistä

   Poista
 2. Mulla ei oo tosta flirtfashionista hyvää sanottavaa .. :/ tilasin (sinun innoittamana:D) samanlaisen svetarin cocaine and caviar, ja paketti ilmeisesti hukkui matkalla.. Meni yli kuukausi, ja otin yhteyttä ja he vain sanoivat rivien välistä ettei se ole enää heidän ongelma.. Ei toisaalta, mutta halusin saada rahoilleni vastinetta ja pienen sotkun jälkeen suostuivat lähettämään uuden joka tulikin 3 päivässä. Kiva jos sulla toiminu noiden kanssa kauppa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ikävää, mutta onneksi tosiaan itsellä ja lauralla on molemmilla ollut vain hyviä kokemuksia tästä myyjästä. Mutta tosiaan aina jos tuotetta ei näy niin pitää vaan sanoa että rahat takaisin tai uusi tuote tai annat negatiivisen palautteen. Myyjillä ei ole varaa saada useita negatiivisia palautteita joten kyllähän he mukisematta toimivat kuten halkuat tai ainakin omalla kohdalla on mennyt näin.

   Hyvä jos kuitenkin loppujen lopuksi sait ostamasi tuotteen :)

   Poista
 3. Ootsä joku sossu pummi tai jotaki ku sulla on näin paljo varaa ostaa kaikkee ja silti käyt baaris jatkuvasti??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha-asioista jauhaminen on vähän mautonta, mutta annetaan nyt muutama vinkki. Työttömälläkin on varaa ostaa halpaa, varsinkin jos priorisoi ja tähänkin postaukseen on otettu nimenomaan niitä halpoja tuotteita sekä niiden myyjiä, jotta muutkin voivat löytää pientä kivaa halvalla. Baareihin mulla ei onneksi mene tavallisesti kuin muutama euro, joten ehkä siksi mulla on varaa tuhlata se 20€ kuussa ebayhin :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan