10. huhtikuuta 2014

Mimax - Kynsijuttuja


Akryylikynsien myötä olen löytänyt uuden palon kynsien lakkailuun ja koristeluun, sillä onhan nämä kynnet nyt aivan eri luokkaa kuin ne omat lyhyet ja halkeilevat kynnet. Maku kynsilakkasävyjen ja koristelun suhteen on kuitenkin pysynyt aivan samana jo vuosia eli mitä pinkimpi ja blingimpi sen parempi! Tämän kynsi-intoilun vuoksi on mukava esitellä yhteistyökumppanini Mimax.

Mimax (klik) on suomalainen nettikauppa, jonka valikoimissa on tarvikkeita ja välineitä rakennekynsien- ja luonnonkynsien koristeluun sekä joitain tuotteita meikkaukseen ja ripsienpidennyksiin. Heidän tavoitteenaan on edulliset hinnat sekä nopea toimitus, joista molemmat voin allekirjoittaa. Erityismainintana loistava asiakaspalvelu eli olen saanut nopeasti vastauksen sähköpostitse kaikkiin kysymyksiini. Poikkesin myös Mimaxin varastolla Pitäjänmäellä täällä Helsingissä ja pakko sanoa, että on varsin kätevää, että tilaukset voi noutaa vaikka saman tien.

Itse hurahdin täysin nail art-tarvikkeisiin ja erityisesti glittereihin, joita muuten on aivan liian monissa ihanissa sävyissä sekä muodoissa. 


Kynsilakan puhdistuslaput, Glitter Holo dust Neonpinkki, Microhelmet Kulta, Glitter Hiutale valkoinen, Metallipiikit Kulta, Koristelulakka Kulta, Kynsiteippi Kulta


StrassikynäKynsiliima, Metalliniitit Kulta, Koristelulakka White glitter, Revlon Cupid

Onko joku teistä tutustunut jo aiemmin kyseiseen nettikauppaan? Olisiko teillä kiinnostusta nähdä kynsikuvia ja -juttuja useammin?

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan