13. huhtikuuta 2014

Indiedays Inspiration Day

Kuumeisia terveisiä täältä sängyn pohjalta eli kunnon flunssahan sieltä saapui. Väliin jäi tänä viikonloppuna onneksi se biletys, mutta Indiedays Inspiration Day -tapahtumaan pääsin sentään vielä ottamaan osaa. Kiitos kaikille moikanneille ja pahoittelut jos olen vähän jumitellut tai vaikka pärskinyt päällenne, oli hauska nähdä niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja!

Tänä vuonna Indiedaysin tilaisuus järjestettiin lauantaina 12.4. ravintola Sipulin talvipuutarhassa, joka tarjosi kyllä kivat puitteet tämän kaltaiselle tilaisuudella. Oli sopivasti tilaa, valoa ja ständipisteet oli kätevästi sijoitettuna.  Mun oli tarkoitus viedä Laura avecina, mutta koska tyttö karkasi pohjoiseen, päädyin nauttimaan päivästä Ennin ja Nimon kanssa.


Tapahtumaan oli järjestetty luentoja:  

Värien ja kuosien käyttö sisustuksessa,  
Muotikuvauskoulu,
Trendikkyys ja hiusvärit kevät/kesä 2014,
Minä ja media  
Blogitunti: Suosittujen bloggaajien johdolla käsitellään monipuolisesti blogin kehittämiseen liittyviä asioita. 

Workshopista löytyi koko päivän ajan:

Näin bloggaan ja käytän somea
Drinkkikoulu

Meillä jäi tuo järjestetty puuhailu melko vähälle, sillä 4 tuntia hujahti todella nopeasti tutustuessamme tapahtuman yhteistyökumppanien ständitarjontaan sekä palveluihin. Paikan päältä löytyi mm. valokuvauspisteitä, hiusvärianalyysi sekä pikameikki. Ei myöskään sovi unohtaa ihanaa evästarjoilua eli löytyi monenmoista juotavaa ja suupalaa. Tarjottavien äärellä tuli tyttöjen kanssa vietettyä myös pieni tovi.


Kotiin lähdettiin pienten kantamusten kera, sillä yhteistyökumppanien pisteiltä sai kaikenlaisia pieniä lahjoja ja kotiin lähteissä kaikille osallistuille jaettiin goodiebagit. Kotona sitä sitten tutkiskeli onnessaan, sillä ainakin tön tytön mielestä lahjat on aina kivoja. Osasta tuotteista on tulossa mahdollisesti parempia arviointipostauksia sekä kevään ja kesän aikana tapahtuman yhteistyökumppanien kanssa toteutettuja postauksia ja kilpailuja.

Päivästä jäi hyvät fiilikset, sillä kerrankin sitä tunsi olevansa paikassa, jossa saa räpsiä kuvia ties monellako vempeleellä ja kaikkia paikallaolijoita yhdisti ainakin yksi asia: blogi. Iso kiitos siis Indiedaysille ja toivottavasti vastaavia tapahtumia jaksetaan järjestää vielä jatkossakin.

 paikan päältä saatua

 goodiebagin sisältö

4 kommenttia :

 1. Oli kyllä ihana päivä ja noi lyhkäsemmät hiukset näyttää tosi kivoilta sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kerrankin sitä viihtyy itekin lyhyemmässä tukassa :) Ei paljon huono sanottavaa ole kuulunut tästä tapahtumasta, joten oikein onnistunutta indiedaysiltä!

   Poista
 2. mä en voi käsittää kuinka huono "markkinointi" tällä tapahtumalla oli. etin vaikka mistä yksinkertaisesti tietoa siitä, että missä tuo järjestetään, mutta MISSÄÄN ei ollut mitään infoa. Ei edes Indiadaysin sivuilla... todella outoa. jäi sitten käymättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtumapaikan osoite kerrottiin jo ensimmäisessä kutsussa, samoin kuin sitä seuranneessa varmistuskutsussa sekä tapahtumainfossa. En usko, että tälläinen info voi mennä ohi :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan