29. huhtikuuta 2014

Hersecret

Hersecret muisti mua kevään kunniaksi pienellä lahjakortilla ja se tulikin itseasiassa ihan hyvään saumaan. Olin katsellut juuri uutuuksia ja eräs mekko houkutteli suuresti, sillä tähän keväälle on sattunut jokuset bileet, joihin katseen kiinnittävä neonpinkki mekko olisi sopinut. Mekon tilaaminen antoi hyvän tekosyyn nettishoppailla hieman enemmänkin ja nyt saattaa mekkokiintiöni olla hetkeksi täytetty.

Jälleen Hersecretin postitusnopeus pääsi yllättämään eli sain paketin juuri sopivasti perjantaiksi, jolloin oli bileet. Myös asiakaspalvelun palvelualttiutta ja vastausnopeutta voi jälleen kehua, sillä tilasin peplum-pitsipaidan, joka osoittautui liian tiukaksi ja päätin palauttaa tämän. Samana päivänä oli kuitenkin ilmestynyt myyntiin eräs toppi, johon päätin vaihtaa ja vielä samana päivänä oli tämä uusi paketti lähetetty matkaan.Jostain syystä olen hieman lipsunut siitä vanhasta reivilumppulookista ja tykästynyt mekkoihin ja muuhun vähän siistimpään. Aivan pikkumustassa en kuitenkaan tunne oloani kotoisaksi missään Venuen tanssilattialla, joten tämä oikeasti räikeän neonpinkki mekko houkutteli mua suuresti heti ilmestyttyään. Matsku on kivan jämäkkää, mutta joustavaa ja vatsan meshkangas näyttää livenä kivalta. Kaula-aukon suuruus häiritsee itseäni hieman, mutta kai sitä baarissa vähän voi rintavakoa vilauttaa.Tämä mekko oli vähän heräteostos, sillä pikkumustia löytyy kyllä ennestään, mutta jokin tässäkin houkutteli. Mekon istuvuus ja mukavuus yllättivät mut, sillä pelkäsin mekon olevan hieman löysä One size-kokonsa vuoksi, mutta kyllä tästä taitaa tulla mun toinen reivimekkoni, sillä yläosan meshkangas sekä vyötäröaukko tekevät mekosta sopivan rohkean.Pitsitopin palautuksen vuoksi annoin itselleni luvan ostaa vielä tämän topin, sillä onhan tää nyt kuin luotu just sinne Tivolin tanssilattialle. Ja juuri kun pääsin sanomasta reivityylimuutoksesta, mutta eiköhän tämä tule näyttämään todella hyvältä mm. mustan kellohameeni seurana.

Bilevarasto täydennetty ja seuraavana vuorossa taitaa olla kesähepeet... Aloitin kesäshoppailun äsken Ebayssa bikineiden merkeissä, joten shoppailujuttuja aina vaan luvassa.

8 kommenttia :

 1. Miten ihania vaatteita oletkaan tilannut:) Tuo toppi on erityisesti mieleen. Itsekin katselin tuota jokunen aika sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva saada tukea :P Toi toppi on joo kyllä ihan huippu bileisiin, mut vähän ehkä häiritsee kun noi narut ei tahdo pysyä aloillaan :D

   Poista
 2. iiiiihh toi alin on siisti ! Vois kokeilla tehhä iteki :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kokeiles ja postaa :P jos lopputulos on hyvä niin itekin vois tuunailla useempia paitoja

   Poista
 3. http://diamond-nani.blogspot.fi/2014/04/blogi-haaste-111111.html
  Tuolla sulle viel haaste :D

  VastaaPoista
 4. woou ootko laihtunu? :o

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan