20. maaliskuuta 2014

Uusia perusmeikkejä

Vanha yhteistyökumppanini Thebos tarjosi mahdollisuutta valikoida jälleen muutamia meikkejä ja esitellä niitä teille kuten viime kerralla. Tällä kertaa päädyin kuitenkin muutamaan perustuotteeseen, sillä multa on viime aikoina, erityisesti meikkipostausten yhteydessä, kyselty paljon käyttämästäni meikkivoiteesta, joka on tosiaan vaihdellut hirveästi. Nyt löytyi kuitenkin huipputuotteita, jotka on ilo esitellä teillekin!

Thebos.fi.stä löydät merkkikosmetiikat Suomen halvimmilla hinnoilla ja valikoimasta löytyy myös  laadukkaita merkkejä kuten Versace, Juicy Couture, Burberry ja monta muuta. Heidän laajasta valikoimasta löytyy mm. kosmetiikkaa, vaatteita, asusteita ja hajuvesiä hyvin edullisin hinnoin ja erityisesti poistotarjouksia kannattaa kytätä. Omat kokemukseni ovat olleet hyviä, sillä asiakaspalvelu toimii ja tilaus saapuu helposti parissa päivässä. Ainiin ja vink vink! Thebos myy St.Morizin itseruskettavia.

Tilaukseen lähti Maybelline Illegal Length Waterproof Mascara, W7 Photo Shoot Foundation, Maybelline Cover Stick ja tilaajalahjana kultainen niittivyö.Viime kuukausina ei ole tarvinut stressata ripsiväreistä kun minulla on ollut ripsienpidennykset, mutta pieni säästökuuri ajoi mut lisäkarvattomampaan elämään. Mulla on laatikko väärällään melkein loppuunkäytettyjä ripsivärejä, joista suosikkini on ollut Maybellinen The Rocket mascara (klik arvostelu).

Tämä uusi Illegal mascara ei ehkä ihan onnistunut lyömään edellistä suosikkia, sillä tuuheus on ollut mulle ensisijaisen tärkeä, kun taas tällä uudella ripsivärillä on mahdollista tavoitella överipituutta ripsiin kiinnittyvien kuitujen ansiosta. On siis selvää, että näiden kahden ripsivärin yhdistäminen saattaisi olla lottovoitto eli seuraavaa meikkauskertaa innolla odottaen!Mulla on ollut aiemmin käytössä kolme Maybellinen jämämeikkivoidetta, jotka ovat jopa keskenään eri sävyisiä eli mulla ei ole ollut mitään hajua mitä väriä sitä milloin lätkii naamaan vaan pelkällä mututuntumalla on menty. Kukaan ei kuitenkaan ole tullut valittamaan kirjavasta naamasta, vaikka tuskimpa yksi väärän sävyinen meikkivoide olisi siellä Venuen hämärässä näkynyt, varsinkaan kaiken sen muun meikin alta...

Valitsin tämän meikkivoiteen, sillä sen mainostettiin olevan peittävää ja pitkäkestoista, jotka ovat mulle tärkeitä ominaisuuksia. Mielestäni tämä olisi kuitenkin voinut olla vieläkin peittävämpää, mutta asia varmaan korjautuu toisella meikkikerroksella. Kestävyys on kuitenkin aivan huippua, sillä meikkivoide joutui heti ekana päivänä niinkin kovaan testiin kuin Waterlandiin. Sen 7 tunnin kevyen hikoilun, kosteuden ja liikkumisen jälkeen oli meikkivoide ja varjostukset täysin paikoillaan. Suosittelen kovasti!


Maybelline Cover Stick hinta 3,90€

Mullahan on Ebayn peitevoidepaletti ollut jo vuosia enkä siitä ole mihinkään vaihtamassa, mutta tässä on huomannut sellaisen asian, että kokonaista palettia on varsin työläs kantaa mukana. Tämä Cover stick pääsi siis laukkuun mukaan, sillä meikin korjailuvälineitä tarvitaan aina.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan