12. maaliskuuta 2014

Testissä: Got2b Beach Babe Lightening Spray

Voidaan hurrata yhdessä sille, että olen viihtynyt kohta 3 kuukautta blondina! Tavallisesti kuukausikin saman värisissä hiuksissa tekee tiukkaa, mutta nyt on ollut kyllä niin kotoisa olo. Jopa hopeashampoota on tullut käytettyä varsin harvakseen, joten väri on ollut luonnollinen ja kultaan taittava.

Mä en ole värjännyt näinä 3 kuukautena hiuksiani kertaakaan, mikä on aika uskomaton saavutus mun tavallisella värjäystahdilla. Tauko on tehnyt hyvää hiuksille eikä vaalennusoperaation jälkeistä kuivuttaa enää huomaa edes märissä hiuksissa. Värjäystauko ei kuitenkaan olisi ollut mahdollinen ellen olisi luonnostani melko vaalea eli tummanvaalea tyveni ei ole näyttänyt näissä vaaleissa hiuksissa niin järkyttävältä kuin vaikkapa mustissa.


Törmäsin Saiturinpörssin alelaarilla Got2b Beach Babe Lightening Sprayhin ja olihan se pakko ostaa kokeiluun. Mulla oli joskus teininä myös jokin vastaava vaalennussuihke, joka tuntui olevan aivan yhtä tyhjän kanssa, joten tähänkin suhtauduin varsin skeptisesti. Aijjai kun tuoksusta tuli nostalginen fiilis kun mieleen tuli joku kesä ehkä 13-14-vuotiaana, jolloin yritin edellisellä suihkeella vaalennella.

Suihkutin ainetta vastapestyihin kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen tyvi kuivattiin föönillä, ja pakko se  on myöntää että toimii, vaikka käsittelykertoja onkin takana vain kaksi! Kuvien valotus ja sävyt ovat erilaiset, mutta toivottavasti erotatte tyven tummuuden katoamisen, sillä ainaki IRL ero näkyy. Suihke on kuitenkin ilmeisesti hyvin voimakasta, sillä heti suihkuttelun jälkeen mm. otsani iho muuttuu kirjavan punaiseksi ja päänahkaa nipistelee vielä parin päivänkin jälkeen. En siis suosittele niille, joilla päänahka on herkkä enkä suosittele koko pään tai esim. kuivien latvojen vaalentamista tällä. Aine on varsin tujua ja kuivattavan oloista.


+ Vaalentaa
+ Tehokas
+ Helppo käyttää
- Kuivattaa
- Kirvelee

Huonoista puolista huolimatta, olen kyllä hyvin tyytyväinen tähän, sillä vaalennusteho on riittävä mun tyvikasvulle. Aion siis jatkossakin vaalentaa tällä tyvikasvun ja hyvästellä työläät hiusvärit!

9 kommenttia :

 1. Mulla on toi ja se ei toimi kyllä yhtään eli on juurikin yhtä tyhjän kanssa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tummaa yritit vaalentaa ja käytitkö lämpöä osana vaalennusta? Mutta tottahan se on ettei kaikilla kaikki toimi, mutta onneksi omalla kohdalla kuitenki näin :)

   Poista
  2. Hunajanvaaleaa ja föönäsin! Mutta joo :)

   Poista
 2. apua, missä helsingissä on saiturinpörssi?! :--D toi näyttää kyllä ihan toimivalta, ja ei varmaan oo ihan niin hiuksia rasittava, kun jos vaalentais parin viikon välein tyven... vois harkita ostamista, oon itekin vaan aina aatellu et noi on ihan turhia eikä toimi. ja hei muuten, meniks toi koko aine siis yhteen kertaan vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. malmilla, kalliossa, kontulassa ja itiksessä on ;) Tota kulu tosta pullosta ehkä puolisenttiä eli tuun vaalentaan tolla hiukset ainakin vuoden ajan tais it toi ehtii menee vanhaks. Mutta joo suosittelen ostaan testiin varsinkin jos tohon hintaan löytyy :)

   Poista
 3. Ohhoh, yllättävän toimivaa :) onneksi itse en tarvitse hoitaa juurikasvua, mulla menisi hermot :D

  VastaaPoista
 4. vitsi munkin on pakko hommata tommone jostain ! :D

  VastaaPoista
 5. Ite käytin just kanssa jotain voidetta enkä väriä niin toimi toi hyvin! Mutta yleensä kirvely johtuu omasta herkkyydestä hapoille joten se on aika henkilökohtasta :) Meinaan vaan että jokaisen lukijan joka tätä ostaa ja kokeilee ei tarviste pelätä että heillä nyt kirvelis! Tosi kiva saada uusii tämmösiä itellekin tietoon kun saa aina vähän vaalentaa blondin juurikasvua, tulee varmaan kokeiltuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko mainita tosta kirvelystä, sillä mulla on kaiken kestävä (pakko olla tällä värjäilyllä :D) päänahka, mutta nyt kirveli/kutisi enemmän kuin esim tavallisen vaalennusaineen jälkeen.

   Mutta suosittelen ehdottomasti hankkimaan testiin, sillä on kuitenkin varsin edullinen tuote ja ainahan sitä voi yrittää varoa sitä päänahkaa :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan