26. maaliskuuta 2014

Pink lips

Ebaysta on ennenkin tullut osteltua halpaa kosmetiikkaa, mutta viime kuussa hurahdin pinkkiin totaalisesti.. Kasa uusia pinkkejä koruja, kohta varmaan pinkit hiukset, mutta nyt muutama uusi pinkki kosmetiikkatuote. Entuudestaan löytyy kaksi vaaleanpunaista huulipunaa ja minä, joka en ikinä arkena ja harvoin juhlameikissäkään jaksa huulipunaa käyttää, ostin hyvin hyvin vaalean punaisen huulipunan. Sävy 134# on turhan tuksumainen mun hieman päivettyneen ihon rinnalla, mutta värillinen huulikiilto sen päällä pelastaa.

Parempi tuuri kuitenkin huulikiillon kanssa, eli sävy #1 on nätti vaaleanpunainen ja parastahan tässä on se, että tuote on ainakin olevinaan vedenkestävä. Eli väri levitetään huulille, johon se sitten hetken päästä jämähtää ja tähän on helppo lisätä huuli rasvaa päälle ilman, että huulikiillon tai -maalit leviää.

Huulipuna ~ 0,90€
Huulikiilto ~ 1,30€

Kuten viime viikonlopun asukuvasta näkee, mä käytin huulipunaa ainakin yhden illan ajan! Eli tarvitsee oikeasti ottaa tavaksi, sillä kasvojen ilme on heti erilainen ja huolitellumpi. Muutenkin olisi kiva saada käytettyä niitä kaikkia huulimeikkejä mitä laatikoihin on vuosien varrella kertynyt.


// Huom postaukseen liittymätön juttu vielä!
Ajatuksena olisi tyhjentää vaatekaappia huolella, mutta laitetaanko myyntiin huuto.nettiin vai blogikirpparille? Yksittäin vai jonkinlaisina paketteina? Esimerkiksi toppeja ja muita paitoja on aika kasa ja yksittäin listaaminen ottaisi voimille. Tai sit laitan vaan tohon Malmille jonkun pihakirppiksen pystyyn :D

Kommenttia!?

12 kommenttia :

 1. Laita yksittäin ainakin osa! Huuto.netissä mun mielestä ainaki helpompaa ku ei tuu sit sellasta sähköposti sotaa joka paikasta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo huuto.net on parempi koska tonne kirpparille eksyy aina urpoja jotka ei sitten vastaa viesteihin. Laitan tietysti suurimman osan yksittäin mutta ajattelin et perus vaatteet tai sellaset vois niputtaa yhteen paketiks :)

   Poista
 2. mä tilasin tota samaa huulipunaa samassa sävyssä ja olin kyllä tosi pettynyt siihen, siitä ei tuu oikeen mitään väriä huuliin :O tilasin vielä 2kpl, mutta onneks ei ollu kalliita :D mulla on myös samaa huulipunaa nudena ja se on kyllä hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itellä tuli kyllä mut saattaa jäädä vähäiselle käytölle. Vähän pohdin tuon nudenkin tilaamista mutta näytti pelottavan vaalealta :D

   Poista
 3. Noita huulipunia mäkin oon "rohmunnut" jo kolme :D ei paljon kukkaroa rokota... nyt täytyy kyllä (sun takia!!!) tilata toi huuli"maali"kin, oon sellasta halunnut kokeilla jo ikuisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha suosittelen ;) ei tosiaan kalliiksi tule ennen kuin sitä huomaakin tuhlanneensa pienen omasuuden kaikkeen pikkusälään

   Poista
 4. Mulla on tota huulipunaa nudena ja se on todellaki sairaan vaalee! Tykkään hirveesti tosta koostumuksesta mut sitä ei kyl pysty laittaa paljon ku huulet on ihan valkoset :--D Ja seki on oikeesi enemmän vaaleenpunasen sävynen ku beige.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo taidan siis pitäytyä entuudestaan hyväksi todetuissa nudepunissa :D Tarvii varmaan tilata kokeiluun noita punasempia sävyjä..

   Poista
 5. Pakko tulla nyt kommentoimaan vaikka en yleensä kommentoi blogeihin. Törmättiin joitain kuukausia sitten tivolissa ja vaihettiin pari sanaa. Normaalisti kaikki bloggarit on olevinaan niin eliitti sakkia ja niiden asenteesta oikeen huokuu sellanen ylimielisyys mutta sä et ollut yhtään semmonen! Vaikutit niin mukavalta ja jalat maassa olevalta typyltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos tää kommentti merkkaa mulle todella paljon! Tietysti vähän miettii, että apua kuka siellä ja millasessa tilanteessa ollaan tavattu, mutta ilmeisesti en ainakaan ole huitonut kyynerpäillä tanssilattialla :D

   Saa tulla jatkossakin moikkaamaan :)

   Poista
 6. Voitko linkittää nää ebaysta? :)

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan