14. maaliskuuta 2014

Pientä uutta


toppi Gina Tricot | housut Gina Tricot | takki H&M / kirppis | nilkkurit kirppis | lasit Budgetsport

Hyrr eilen tuli taas kahden tunnin yöunilla viipotettua pitkin kaupunki aamusta lähtien ja mitään ei saanut hoidettua mitä alunperin oli tarkoitus saada alta pois. Näin kirjoitettuna se kuulostaa masentavalta ja tajuan uuden asioiden hoitokierroksen olevan edessä, mutta jostain syystä, mua ei kerrankin masenna. Hyvä mieli siis jatkuu ja levottomana odottaa jo illan Floorluveja. Tanssijalkaa vipattaa ja tekee jo mieli päästä laittautuun ja kriiseileen uusien vaatteiden vuoksi.

Posteljooni on myös tipautellut tasaiseen tahtiin paketteja tähän huusholliin ja naureskeltiinkin Heidin kanssa yhtenä aamuna et meneeköhän luukku tukkoon kun kaveri vaan tunki pakettia toisen perään. Välillä tuntuu kuin olisi joulu päivittäin.

Ja lähettiin eilen tyttöjen kanssa ihan oikeasti vain käymään keskustassa mun lävistyssäätöjen merkeissä, mutta pakkohan se oli Citycenterin Spirit Storessa poiketa, sillä Metro-lehden takasivu huusi päin näköä. Varastontyhjennys, -90% ja aivan sikana vaatteita... Taivas. Meinas mennä Lauran kanssa väännöksi kun bongasin kengät, jotka olisivat kuulemma sopineet myös Lauran ostoskassiin. Aijjai kun molemmilla on 37-jalka ja vain yksi pari kenkiä jäljellä. Onneksi Laura löysi korvaavia ostoksia ja mä sain pitää kesätennarini!
Seppälä 3€


Warehouse 2€


Spirit Store ~ 15€

4 kommenttia :

 1. Tykkään hirmuisesti sun tyylistä! Ihania ostoksia oot shoppaillut:)

  VastaaPoista
 2. Noi bershkan tuotteet on todella ihania

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mä en jostain syystä oo oikeestaan koskaan törmännyt, :O
   Rannekoruun yllättäen rakastuin heti koska pinkkiä ja blingiä..

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan