2. maaliskuuta 2014

Partylook

Instagramia seuranneet saattoivat eilen vetästä saunasiiderit väärän kurkkuun peiliposekuvan vuoksi, mutta nyt ihan vakuutteluksi oikea asukuva eiliseltä. Ei siellä Venuella Giacomotton tahtiin aivan niiiin tyrkkynä tanssittu, vaikkakin vähän omasta tavallisesta tyylistä poikkeava vaatetus olikin. Koko viikon oon ollut onnessani erityisesti näiden mun uusien vaatteiden kanssa ja kriiseilyn seurauksena oli pakko rakentaa asu tuon Gina Tricotin korsettitopin ympärille.

Badhairday on muisto torstain gaalasta, afron kesytys vaatisi kovempia otteita kuin harjaamista, eli ison pörrön kanssa on tässä pari päivää saanut elää. Pitäisi kai uhrata jokunen hetki hiusten suoristukseen, vaikka haluaisikin välttää turhan vaivan ja lämpökäsittelyn, mutta pakko nää hiukset on saada kuriin vielä vähäksi aikaa kunnes uusi hiusoperaatio alkaa.


pusero Seppälä | korsetti Gina Tricot | housut kirppis | tennarit Ebay | kaulakoru serkun | korut Ebay

Lauantain Insomniacs-bileet menivät oikein kivasti ja jälleen kerran mm. portaiden kävely muistuttaa tanssilattialla vietetyistä tunneista. Musiikki siis toimi ja vähän harmittaa, että meidän etkoilut Jonnen luona venyivät hieman ja pääsimme baariin vasta puolenyön jälkeen, jolloin bileet olivat jo täydessä käynnissä. Olisihan siinä muutaman tunnin pilkunkin jälkeen vielä voinut fiilistellä hyvää musiikkia ja tanssia, mutta toisaalta oli kiva huristella autolla (yyh vika yöbussi) oman poppoon pariin ja kömpiä peiton alle lämpöseen.

Ensi viikonloppu taitaakin olla ennenkuulumaton, sillä mulla ei ole mitään suunnitelmia! Ei toi Waterland aivan hirveästi iske, Venuella on jtn ok-kekkereitä ja Tivoli..ääh. Ihmeitä kuitenkin aina tapahtuu eikä sitä tiedä mistä kinkereistä itsensä löytää, mutta ehkä sitä voisi ajatella jopa viettävänsä kotiviikonlopun. Ei ehkä kotikotona, sillä täällä on tappavan tylsää, mutta vaikkapa Raimon vahtina poikien huushollissa.

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan