19. helmikuuta 2014

We♥it

Sivupalkista onkin löytynyt jo pidempään mun weheartit, mutta laitetaan vielä linkkiä (klik) muistutukseksi. Poitti tähän postaukseen oli kuitenkin se, että toivoisin lukijoiden linkittävän mulle teidän omia tunnuksia!

Vietän päivittäin joskus useammankin tunnin selaillen vain kuvia ja ihastellen omaa seinää. Mä todella tykkään käydä läpi tykkäämiäni kuvia ja muistella eri ajanjaksoja ja tunnetiloja, jotka palautuvat canvakselta heti mieleen. Laura on joskus naureskellut, että vaikkei oltais päivään nähty tai vaihdettu kuulumisia, se tietää weheartin ansiosta miten mulla menee.

Laura on ollut pitkään mun ykkösseurattava, mutta sen tykkäilytahti on hiipunut, joten etsin nyt uutta seurattavaa teidän joukosta. Eli linkkiä vain tulemaan ja varsinkin jos meidän kuvamaku näyttää mätsäävän!

 
WeIt: merellan
Instagram: merellan
Ask.fm: merellan
 

6 kommenttia :

 1. http://weheartit.com/janinalisa
  mä käytän enemmän tumblr sovellusta... mä tykkään vaan enemmän siitä :) kannattaa käydä tutustumassa tumblriin :)! Voin pistää vielä mun oman tumblr blogin tähän !
  http://janinaliisa.tumblr.com/

  VastaaPoista
 2. http://weheartit.com/sssonjan

  Aloin seuraamaan sua. We heart it on ihan yllättävän koukuttava paikka :D ite oon seikkaillut sen ihmeellises maailmas viimeset kaks vuotta, eikä kyllästymisen tunnetta oo vieläkään tullu misään vaiheessa :D

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Weheartit.com/kk2tlin :)
  Itsekkin olen ihan koukussa! :P

  VastaaPoista
 4. http://weheartit.com/ellabc :-)

  VastaaPoista
 5. www.weheartit.com/anniida

  en tosin tiedä kiinnostaako sua sellanen glitterbarbieblingbling-linja :D

  VastaaPoista
 6. http://weheartit.com/Minervan

  Oon niin addiktoitunut we♥it iphonesovellukseen! aina kun tsekkaan puhelimen, tarkistan samalla weheartitin, eli käyn sivustolla monta kertaa päivässä :D

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan