14. helmikuuta 2014

Happy day


neule kirppis | toppimekko ebay | sukkikset savanni | bootsit Lauran | kaulakoru ebay / Lauralta

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Toivottavasti päivä on tuonut tullessaan jotain teemaan kuuluvaa tai muuten edes kivaa, sillä mulla on ollut tänään ainakin todella hyvä päivä. Ei edes harmita, vaikka ripsihuolto peruuntui teknikon sairastumisen takia, sillä olen juoksennellut aamusta lähtien pitkin poikin ja jopa Espooseen tuli eksyttyä.

Kävin hakemassa uuden puhelimen eli viimeinkin luvassa comeback mm. Instagramiin! En meinaa pysyä pöksyissäni ton puhelimen kanssa, sillä tekisi mieli latailla kaikenmaailman sovellukset silmänräpäyksessä ja leikkiä uudella luurilla, vaikka olisi parempaakin tekemistä. Tätä tämä kuukauden tauko älypuhelimesta teettää... Palaan puhelinasiaan vielä myöhemmin kuvineen päivineen kun muutama päivä testailua on takana.

Illaksi olisi vielä luvassa toivottavasti kivaa ohjelmaa, sillä Laura ja Sampo karkaavat sukuloimaan ja jäädään Mikan kanssa viettämään chilliperjantaita. Luvassa uuniperunoita, muuta hyvää safkaa, lätkää ja muuta rentoilua, sillä pitää kerätä voimia huomista varten, jolloin juhlitaan mun, Sampon ja Jonnen yhteissynttäreitä!

4 kommenttia :

 1. Tuo kaulakoru, itellä on samanlainen ^_^ harry potter <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo HP on ollu mulle aina iso juttu, mut viime vuosina sen merkitys on muuttunut. HP auttaa ja masennukseen ja siksi Laura tilas molemmille tollaset korut ♥

   Poista
 2. ihana kaulakoru !! vitsi mäki haluun.. tosi mukavanolonen blogi ja kiva ulkoasu (:

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. IHANA ASUKOKONAISUUS! <3 ja ihana blogi!

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan