13. tammikuuta 2014

Viikonlopun tiivistykset


pusero H&M | farkut GT / kirppis | conssit ebay

Tiivistetäänpäs lyhyesti viikonloppu tai lähinnä juhlakertomukset, sillä kerrankin viikonloppu tuntui pitävän vain sitä ja ihania ihmisiä sisällään. Oli hauska huomata ettei se laiskuus tai vanhuus olekaan saapunut vaan kyse on ollut hyvästä musiikista tai lähinnä sen puutteesta jos ei ulos lähteminen olekaan kiinnostunut. Viikonloppu on myös on kaikinpuolin erilainen ja tunneskaalaa on rullattu ylös ja alas.

Perjantaina lähdettiin siis koko porukan voimin Venuelle kuuntelemaan hardimpaa musiikkia ja erityisesti Ronya. Oli hauskaa kun kerrankin meillä oli liki koko tyttökööri koossa. Lauantaina sitten repäistiin Lauran kanssa ja lähdettiin jälleen Venuelle deep & tech housen ja minimalin hemmoteltavaksi ja vihdoi ja viimein sinne aamuille. Pitkästä aikaa on oikeesti saanut nauttia todella hyvästä musiikista, jota ei ole edes osannut kaivata, sillä kyllähän kaikkea perus tekkiä ja housea tulee päivästä toiseen kuunneltua valittamatta. Tämä viikonloppu on kuitenkin ollut spesiaalia hemmottelua korville ja lisää on luvassa paljon (Lauran menovinkit TÄÄLLÄ)!

2 kommenttia :

  1. Hei olisikohan noita paitoja vielä myynnissä? Ihastelin jo viimeksi kun esittelit paidan mutta juttu unohtui. Näyttää hyvältä sun yllä joten tekisi itsekin mieli sovittaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm vähän saattaa olla kiven alla, sillä tämäkin oli viimeinen kappale (kokoa 42) alerekissä :/ huuto.netistä mahdollisesti voisi löytyä..?

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan