1. tammikuuta 2014

Venytykset

Instagramin puolella onkin välillä vilahtanut korvakuvia ja nyt sitä viimeinkin muisti ottaa "valmiista" korvista kuvaa. Ja valmiit heittomerkeissä siksi, että lisää tekisi mieli venyttää kun ei näissä dumbokorvissa 10mm röörit edes näytä miltään, mutta edetään nyt tämän ensimmäisen merkkipaalun jälkeen hitaasti.


Suosikkikorut Ebaysta KLIK


Lauran korut mätsää uv-bileasuun

Venytys alkoi päähänpistosta ja Laurahan sen muhun tartutti kun jatkuvasti esitteli omia korviaan ja varsinkin niitä ihania korutilauksia. Venytystahti oli varsin tiukka eli parissa kuukaudessa päästiin 10mm, vaikka kerran jouduinkin ottamaan hieman takapakkia kun korvalehti päätti ärsyä ja turvota kolminkertaiseksi sarjakuvakorvaksi, kuten Jenna nätisti ilmaisi. Järkeähän olisi toki saanut käyttää ja suosittelen rauhallista venyttelyä, mutta tehty mikä tehty kun kerran näin levoton on.

Venytys tapahtui Lauran koruilla ja yksi syy 10mm jäämiseen on se, että Lauralla on isoiso säkki 10mm koruja, joita se jakaa miellellään mun kanssa. Itse tilasin kolmet korut Ebaysta ja sieltä varmaan tulee jatkossakin kaikkea kivaa hankittua, sillä hinnat on halvat ja valikoimaa löytyy.

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On ihanaa kun löytyy valinnanvaraa, tekis mieli vaihtaa jatkuvasti koruja :P

   Poista
 2. hahaa ei sun korvat kymppiin jää :D en mäkää malttanu... tosin nythän otin ne omat kokonaa pois ja oon ihan kaljurotta ilman mun reikii :( eli tuun lainaa noita mun koruja taas omaan käyttöö ku venäytän ne takas malliinsa xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan et korvasyöpäs lähtee nyt :(

   Poista
 3. Ihanan kauniita noi korut! Itellä on vaa muutamat feikkivenarit kun mä niin tykkään normaaleista korvakoruista ja kaikesta tommosesta enkä raaski enää alkaa korvia venyttelemään :)

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo mutta itse olin niin laiska laittamaan aamulla korvikset et aina oli vaan ilman. Ja jotenkin en osannut nukkua nappikorvisten kanssa joten nää on olleet nyt hyvät :P

   Poista
 4. Hei nuo uudet hiukset ovat i-h-a-n-a-t, imo paras väri tähän mennessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahinkoväri mutta ihan kiva :D Mutta eipä se kauaa pysy

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan