4. tammikuuta 2014

Pikashoppailua

Eilen tuli poikettua oikeesti todella ohimennen Tiimarissa, sillä ikkunan -50% ja -70% -alekyltit huusivat mun nimeä. Tavallisesti en shoppaile Tiimarissa tai käy edes muuten kuin hakemassa lähinnä askartelutarvikkeita, mutta tällä kertaa olin 5 minuutissa lappanut korin täydeltä aleroinaa ja yritin jakaa syyllisyydentunteita Lauralle. Tavallisesti olen hyvä vastustamaan impulsiivista shoppailua, sillä tykkään harkita ja vertailla hintoja, mutta nyt tuli törmättyä kaikenmoiseen, mitä on ostoslistallakin ollut pidempään.


Muovikippoja koruille, mun huoneen sävyihin mätsäävä matto sekä kuulokkeet, joiden kohdalla törmäsin väriongelmaan. En siis osannut valita pinkkien ja valkoisten väliltä, joten kuuntelin Lauraa ja otin molemmat. Mulla on tähän menessä ollut kuulokkeiden kanssa sellainen ongelma, etteivät ne ole kestäneet Mikan dokausreissuja ehjinä, joten saa nähä luovutanko näitä seuraavaa kännitestiä varten. Itse kuuntelen musiikkia muualla kuin kotona kuitenkin sen verran harvoin, että mulla kyllä kuulokkeet kestää, vaikka olisivat juuri jtn pilipalikamaa.

Mutta nyt on taas hankintalista hieman lyhyempi ja Carita onnellinnen kun kaikki on niin söpön väristä ympärillä!

10 kommenttia :

 1. Multa löytyy samanlainen kuppi jonka löysin ihanaan hintaan tiimarista!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meinaan söpöjä ja hinta vaan plussaa :P nyt saa korut kivasti paikoilleen

   Poista
 2. Paljon kuulokkeet maksoi ja mistä tiimarista ostit?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10 kipale ja Malmilta :) muutama oli vielä jäljel sielä

   Poista
 3. Ei hitto aivan ihanat kuulokkeet!! Pakko käytä tsekkaa huomenna lähin Tiimari ja käytä kattoo, jos noita vielä ois. PAKKO SAAHA!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iteki rohmusin heti koriin ettei kukaan vaan vie nenän edestä :D onneks stadista löytyy monta tiimaria joista voi etsiä!

   Poista
  2. Kiitos vielä tuhannesti ku ostit itelles nuo kuulokkeet ja pistit tänne, koska nyt löysin vikat valkoset kuulokkeet yhdestä Tiimarista nii oon niiiiin häpihäpi!! Nää on iha super hyvät!

   Poista
  3. Coolness! hyvä että oli iloa ja apua ostosten esittelystä :3

   Poista
 4. Mistä oot löytänyt ton taustakuvan blogiis? :)

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan