27. tammikuuta 2014

Partylook 24.1.

Viikonlopun juhlaputki vaihtui pitkästä aikaa yhteen juhlailtaan ja loppu viikonloppu jäi chillailuun. Perjantailta on myös kasa kivoja kuvia kun Laura kerrankin nappasi kameran messiin kun suunnattiin poikien luokse etkoilemaan. Kuvia ja parempia viikonloppukuulumisia siis luvassa mahdollisesti huomenna ja nyt vain heitän perjantain asukuvat.

On muuten ollut varsinkin kiva kuvailla asuja hyvin valaistussa ja rauhallisella parkkihallissamme, jonka hyödyllisyyden tajusimme vasta hetki sitten. Ihan harmittaa ajatella monetko kivat asut on mennyt hukkaan hyvän kuvauspaikan puutteen vuoksi.


Kuvan tarkoituksena esitellä uusia Ebaysta tilattuja 10mm korvakoruja sekä niihin mätsääviä kynsiä, jotka saivat bileiden kunniaksi päälleen neonpinkin lakan ja kasan glitteriä. Kaulassa H&M koru, joka on viime aikoina noussut suosikiksi, sillä ennen en osannut pitää hiostavia ja kutittavia koruja. Meikki oli hieman tavallisesta poikkeava eli kultaa ja pronssia luomiväriä ja melko voimakkaan kajalrajaukset ylhäällä sekä kerrankin jopa alhaalla.


Muuten asu olikin sitten ihan mun näköinen eli kasa mustaa. Jalassa kirpparilta ostetetut super joustavat kangashousut, jotka ovat päällä maailman mukavimmat, joskin jopa liian venyvät, sillä tanssilattialla housuja saa kiskoa ylös. Toppina Gina Tricotin alesta ostettu uusi juhlatoppi, joka on varsin pitkää ja liehuvaa mallia. Pääliosa satiinia ja alla meshkangas, joka vilkkuu mm. selkäpuolelta. 

Suhtaudun tähän toppiin vähän vihalla ja rakkaudella, sillä se on kaunis kaikinpuolin, mutta malli ei ole kovin imarteleva ilmavuutensa vuoksi. Alan kuitenkin tottua siihen ja viime aikoina ylläni on näkynyt melko usein näitä ei-istuvia puseroita eli ehkä pääsen vielä tämän asian yli!

8 kommenttia :

 1. Muistan joskus lukeneeni että sä opiskelut matkailua ja valmistuitkin ammattiin? Saanko udella että mikset oo tehnyt siihen liittyyvää työtä siltikään, eikö töitä löydy vai eikö vaan kiinnosta:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kiinnostusta ja mulla painotus oli luontomatkailussa, joka on täällä Helsingissä vähän kiven alla. Olen kuitenkin onnellinen ammattitutkinnosta ja ei sitä tiedä jos joskus vielä kiinnostuu :)

   Poista
 2. Apua, sie oot niin kaunis:) Ja siulle sopii noi kokomustat vaateyhistelmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä on vähän mörkö-olo mustissa vaatteissa, mutta silti aina vaan uudestaan :P

   Poista
 3. tuitui miten kaunis sä oot taas ollut :)

  VastaaPoista
 4. Oot niin kaunis ja ihailen sun tyyliäs ja vaatteita ! :P Tätä blogii on kiva seurata ja aika kauan oonki seurannut : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw kiitos! On ihanaa kuulla kehuja ja viel parempaa saada ne suoraan lukijalta, joka on jaksanut pysyä mukana ♥

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan