28. tammikuuta 2014

Laatuaikaa porukassa

Perjantaina lähdettiin Lauran kanssa perjantai-pullot kilisten poikien luokse etkoilemaan ja viettämään laatu-aikaa ennen Tivolia. Päätettiin Lauran kanssa juoda pitkästä aikaa kaikenmaailman myrkkyjä perinteisten siiderien sijaan ja oli kyllä hauskaa höpötellessä ja chillaillessa.

Saimme siis kerrankin koko perheen mukaan Danceterian bileisiin, joihin Laura oli voittanut jokusen lipun. Ilta oli varsin hauska, tanssittiin Mikan kanssa jalkamme helliksi ja metsästettiin loppuporukkaa hieman ennen pilkkua. Jälleen kerran kävi niin, että porukka hajosi pitkin baaria ja me itseasiassa luultiin Lauran ja Sampon lähteneen himaan kesken kaiken, vaikka molemmat heiluivat tahoillaan saman katon alla.


Lauantaina oli tarkoitus lähteä Playgroundin synttäreille, mutta siinä kanakebabia ja juustoperunoita syödessä alkoi hyytävä ulkoilma kauhistuttaa. Jumituimme siis poikien luokse sohvalle, jossa koko ilta ja yö sujui kebabin ja xboksin seurassa.

Sunnuntaina pääsimme Mikan kanssa viimeinkin katsomaan uusimman Hobitin, jonka kaikki muut ihmiset ovat nähneet jo aikanaan, mutta pääasia, että elokuva tuli hoidettua alta pois. Oli myös hyvä, että elokuva ei ollut pettymys, vaan onnistui jopa ylittämään ensimmäisen osan. Valitin Mikalle jälkeen päin, etten muista koska olisin viimeksi pelännyt muuta kuin kauhuelokuvaa katsoessa. Rauhassa löhöily ja chillailu olivat siis suuressa osassa ja hyvä oikeastaan näin, sillä viikonloppuna oli tarkoitus alunperin pysyä baareista kaukana, sillä ensi viikonloppuna sitä taas mennään..!

2 kommenttia :

  1. Millä oot varjostanu/korostanu sun kasvoja näissä kuvissa :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varjostukseen ebaysta tilattu varjospaletti (kuvia meikkaus-tagin takana) ja korostukseen tais olla jtn ebayn hohtopuikkoa ja jtn kimallejuttua :)

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan