2. joulukuuta 2013

Tonttuja

Perjantaina vietetyt pikkujoulut olivat jotain aivan uutta, sillä juhlat alkoivat hyvissä ajoin, skipattiin baari ja päästiin ihmisten aikoihin nukkumaan hiprakkaa pois. Tämä oli etukäteen ehkä vähän toiveena, sillä lauantaiaamuna Mika raahasi itsensä töihin ja Laura ja Sampo suuntasivat toisen sortin pikkujouluihin heti aamutuimaan. Itsehän jatkoin unia siihen asti, että oli aika lähteä Onan tupareihin, jotka nekin menivät hyvin hyvin rauhallisissa tunnelmissa.

Vaihteluahan tälläiset vähän intiimimmät juhlat ovat esimerkiksi meidän tupareihin ja Lauran synttäreihin verratuna, sillä ennen väkeä on ollut kuin pipoa ja illan päämäärä on ollut tietysti R3Din tanssilattia. Tällä kertaa ehdittiin oikeasti höpötellä, vaihdella kuulumisia, maistella Jonnen joulukeksejä ja glögiä ja kuunnella hyvää musiikkia.


Baariton viikonloppu teki hyvää myös kukkarolle ja bilefiilikselle, sillä itsenäisyyspäivän ympärille olisi kertynyt monet juhlat ja pikkujoulut, joissa tietysti haluaisi käydä. Ehkä sitä nyt on energiaa jokaisiin kemuihin, kun on pari viikkoa säästellyt tanssijalkaa. Ps. Juhlamekkokin säästyi seuraaviin bileisiin.

Kuvituksena jokusia Lauralta varastettuja hänen ottamia kuviaan.

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan