26. joulukuuta 2013

Jouluchillailut

Paluu tänne Helsinkiin on tapahtunut eikä muuta oikein voi sanoa kuin, että rento joulu takana, mutta oli tämä kotiinpaluu ihanaa! Mut valtas oikein hassu onnellisuus ja rentous kun hyppäsin Pasilassa pois junasta ja tajusin olevani taas kotona eli kyllä tää Helsinki on tässä muutamassa vuodessa vienyt mut täysin mukanaan. Ei tästä kai ole paluuta landelle tai yhtään pohjoisemmaksi ainakaan lähivuosina.

Joulu ei tosiaan mennyt aivan niin kuin olin viime vuotisen perusteella odottanut, sillä jouduttiin skippaamaan mummolavierailut ja kökötettiin Turussa, tai tarkemmin Raisiossa, kaikki pyhät. Äiti ja nuoremmat sisarukset olivat jälleen muuttaneet uuteen asuntoon ja oli kiva päästä kyläilemään. 


Aatto ei ollut aivan perinteinen, sillä ehdittiin aamulla piipahtaa Myllyssä lyhyellä shoppailureissulla ennen pikkuveljen jouluhartautta (herrajumala sekin vauva on jo rippikouluikäinen!?), jonka jälkeen kiiruhdettiin sateelta suojaan himaan katselemaan lastenelokuvia. Janita-sisko teki aattona 14 tuntisen duunivuoron, joten ruokailtiin pienemmällä porukalla ja kieltämättä vähän harmitti kun juttukaveri puuttui. Ainiin ja joulusaunan korvasi tänä vuonna 1,5m x 1,5m -kokoinen infrapunasauna!

Lastenleffarumba jatkui myös joulupäivänä ja kyllä sitä tuntee itsensä hyvin rentoutuneeksi kun ei ole tarvinut päiväkausiin tehdä mitään. Jopa ruoka tuotiin käden ulottuville, kiitos äiti. Tänä vuonna tajusin myös vetää jonkun rajan jouluruuan ja- herkkujen suhteen eli kovinkaan tuskaisesta olosta ja vatsakivuista ei ole tarvinut kärsiä. Joulukonvehtejakin tuli syötyä vain muutama kipale, sillä aiempien vuosien suklaaöverit ovat kyllä opettaneet.

Tiivistettynä siis rentouttava laiskotteluloma ja kiitos äidille, joka hoiti opinto-ohjaajan tehtäviä, yrittäessään keksiä mulle seuraavaa uutta ammattia. 

Ps. Jotakuta varmasti kiinnostaa lahjakasan koko: no se oli pieni, sillä kerrankin toiveita kuunneltiin enkä saanut ainuttakaan suklaarasiaa! Sen sijaan paketeista kuoriutui sitä ihanaa rahaa, muutama lahjakortti sekä villasukat ja -tumput ♥

1 kommentti :

  1. Mulla oli aivan samanlainen toive mitä sulla - yhäkään suklaarasiaa en halunnut saada :D Paketit väheni puolella, kun viime vuosina aina oli vähintään 5 pakettia pelkkää suklaata!

    VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan