17. marraskuuta 2013

Urpoja mahtuu maailmaan..


Oon nyt saanut pari viestiä, että joku käyttää mun kuvia (niin kasvo- kuin ikivanhoja ostoskuvia) askissa ja koska kyseinen henkilö tuntuu, nätisti sanottuna, olevan varsinainen provo, toivon, että raportoisitte myös kyseisestä käyttäjästä. Ylhäältä löytyy linkki ja tässä mun oma askini jos mietityttää.

http://ask.fm/Adelegrau

17 kommenttia :

 1. ööh mitä helvettiä :D lueskelin vähän noita eikä vaikuta kyl päivääkään yli 12-vuotiaalta XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo osa jutuista oli varsin mielenkiintoisia ja en tienny pitäskö loukkaantua kun kysellään vissiin tosissaan et olenko kyseinen henkilö :D

   Poista
 2. oh god.. Kyllä hulluja tähän maailmaan mahtuu, nähtävästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Toivottavasti on ollut edes viihdyttävää ajanvietettä :D

   Poista
 3. Hahahha ei jumalauta.. taitaa kyseessä olla oikeesti joku 12v kakara :D Jösses mitä juttuja..

  VastaaPoista
 4. Wut.. Mitä ihmettä? Joku taittaa saada suurta mielihyvää tuommoisesta käyttäytymisestä.. en keksi mitään muuta järkevää syytä. Toki tuokaan syy ei ole järkevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä on tullut mietittyä noita kaverin motiiveja mut ehkä joidenkin elämä on oikeesti vaan niin tylsää :D

   Poista
 5. Näyttäis siltä, että kaveri vaan kalastelee noita "oot sairaan kaunis" -kommentteja. Yksinäinen, epävarma ja sosiaalisesti erakoitunut henkilö kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläinen ajatus kävi eilen eräässä keskustelussa ilmi myös meillä, mutta mua jaksaa ihmetyttää, että miksi minä ja mun kuvat (ja oikeesti kuka jaksaa kaivaa mun ikivanhan ostoskuvankin).

   Poista
 6. Mitääääää ? :D mua nauratti heti toi "mun vanhemmat on kuollu, älkää iniskö"... jos vanhemmat ois kuollut ei sitä olis tarvetta kailottaa ja marista siitä. Outo tyyppi :D

  VastaaPoista
 7. Teitkö rikosilmotuksen ?:o
  ei kannata, kannattaa vaa jättää noi omaa-arvoonsa, varsinki jos on joku 12vuotias :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan noin nuorille olisi juuri hyvä opettaa mikä on netissä sallittua ja mikä ei :) vaikka todennäköisemmin kyseinen hlö vain trollailee.

   Poista
  2. Ihan samaa mieltä Caritan kanssa. Ei nuo tyypit mitään opi jos niitten antaa vaan trollata ja ite on silleen joo se on joku pikku lapsi, antaa olla. Ite en ainakaan yhtään kattelis jos mun kuvia käytettäisiin tollasessa, nimiä ei ehkä muista niin hyvin mutta naaman kyllä. Tuo on ihan törkeää, kun tuo tyyppi tuolla tekee "itsestään" pellen, käy haukkumassa muita ihmisiä askissa jne niin voi miten kiva kun tekee sen muitten kuvilla! Rikosilmotuksen saa sitten netissäkin tehtyä :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan