26. marraskuuta 2013

Kissaspämmi


Lauran innoittamana on pakko postata meidän pienokaisten kuvia ja kuulumisia. Tosin takana alkaa jo olemaan meidän Raimon vauvakuukaudet, sillä kokoa ja painoa on kuin aikuisella kollilla ja killuttimista hankkiuduttiin eroon, ettei meidän Kisu-mummeli saa enempää turhia sydämentykytyksiä. 

Kissojen valtakunta tämä asunto on yhä edelleen, sillä tää karvapallot on kietoneet jokainen asukkaan ja vierailijan tassun ympärille ja herkkupaloja tuntuu heruvan joka suunnalta. Laura jopa lahjoi leikattavaa Raimoa kiipeilypuulla, josta on ollut iloa niin kissoille kuin, jopa pelottavan paljon, Lauralle itselleen.

Tuntuu hassulta edes ajatella, että keväällä vielä murehdittiin miten jääräpäinen ja herkkänahkainen Kisu saadaan totutettua uuteen perheenjäseneen. Kaikki on sujunut omalla painollaan täydellisesti ja välillä ihan puristaa sydäntä kun katselee noita kahta halimassa ja nuolemassa toisiaan.

 
Yllä olevat kiipeilupuukuvat ovat Lauran ja kissaihmisten kannattaa seurailla Lauran blogista muutenkin tälläsiä kissakuulumisia paremmin. Loppuun vielä Raimo-kevennys, sillä Raimo on meidän jokaisen päivänpiristäjä jatkuvasti ♥


8 kommenttia :

 1. Herranen aika Raimo on kasvanu. Meijän Charlie on edellee sellane ruipelo, että häviää vielä tytöille "taistelussa" :D mut meijän herrast tuli musta, sehä oli harmaa niinku Raimokin.

  Mutta näitä kissaspämmejä lisää. Oon muute miettiny et onks Kisu ihan puhdas Norjan metsäkissa ? Ainaki kovasti näyttää siltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Raimosta on tullut hetkessä hyvin miehinen, mutta kai nää kissat on vaan niin erilaisia kun kehittyy kuin ihmislapset :D Itse luulin raimon myös tummuvan vanhetessaan mutta jännän harmaaksi jäi.

   Kisusta on melko usein kyselty tota, koska se on aika erikoisen näkönen, mutta kyllä se maatiaiskissana mulle myytiin. Hieman harmittaa kun ei tajunnut silloin kysellä sukujurista :/

   Poista
 2. Ei helkkari nauroin hulluna tolle videolle :DDDDDD
  mutta söpöjä kissuja :-)

  VastaaPoista
 3. voi kuinka ihania! <3 mustakin tuli kissaihminen kun perheeseen tuli yllättäen kissa. Jotenkin nuo kissat osaavat pyörittää kaikki tassujensa ympärille :) Veli ja isä kun molemmat mököttivät kun äiti omin luvin sen kissan hankki, mutta molemmat heltyivät aika nopeasti :D

  VastaaPoista
 4. toi raimo on kyllä ihanan lötkön näkönen ♥

  VastaaPoista
 5. Aaaws, kissat on niin ihania! Toi video :'DDD

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan