1. lokakuuta 2013

Mekkopäivä

Sain taisteltua itseni koneelle varmaan ensimmäistä kertaa sitten.. perjantain? sillä viikonloppu meni juhliessa ja koomaillessa ja ne työt alkoivat eilen, joten tässä on ollut aivan rikkipoikkiväsy. Tän kääpiötekstinkin kirjoittaminen vaatii melkoisia ponnisteluja eli parempaa jutuntynkää vasta myöhemmin luvassa, mutta ainakin saatte lupaamani mekkokuvat viikonlopulta, sillä kerrankin sitä tuli puettua ulos jotain kivaa!


mekko Hersecret | ballerinat H&M

Perjantaina käytiin siis jälleen tyttöporukalla Tivolissa tsekkaamassa Ronyn keikka, mutta ne oikeat juhlafiilikset ja tanssimuuvit säästettiin lauantain Room Serviceen ja R3Din synttäreille. Jos joku teistä seuraa (kannattaa) Lauran blogia, niin olette varmaan tietoisia Room Servicen herättämistä hieman ristiriitaisista fiiliksistä

Ensivaikutelmassa ei juuri ollut kehumista, sillä ihmisiä oli paikalla aivan hirveästi ja ahdistus oli taattu. Puitteet biletykseen olivat kyllä aika makeet ja pian ihmismäärän vähentyessä pääsimme mekin juhlatunnelmaan, joka huipentui Rony Rexin huikeeseen settiin. Tanssilattialla tuli lämmiteltyä ja samat tunnelmat jatkuivat myös R3Din puolella eli kaikinpuolin onnistunut ja viihdyttävä ilta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan