22. lokakuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää vaimo

Laurakin meni ja vanheni ja taas sitä saa tuntea itsensä hetken aikaa totaalisen junnuksi, vaikka siihen on kyllä viime kuukausina tottunut.. No mutta ei hätää Laura, enää muutama kuukausi niin kirin 22 ikävuoteen ja ollaan taas yhtä vanhoja ja raihnaisia.

Laitettiin jo hyvissä ajoin kutsua koko reiviposselle, jota on viimeksi nähnyt kunnolla varmaan meidän tupaantuliaisissa ja tällä kertaa saatiin joukkoon mukaan myös uudempia tuttavuuksia. Oli hauskaa nähdä miten vanhat ja uudet ystävät sulautuu yhteen ja miten hyvä meininki täällä oli koko alku- ja loppuillan. Parasta oli saada kokoon muukin kuin meidän ydinperhe, vaikkei siinäkään nyt vikaa ole.

Laura tossa uhkaili, että kotibileet pari kertaa vuodessa saavat riittää, mutta saatoin livauttaa jotain mahdollisista Floorluv-etkoiluista... Miksei kun naapuritkin tuntuvat tykkäävän konemuusiikista ja basson jytkeestä? Tai siis ainakaan valituksia ei vielä oel tullut.

Ja mitä lahjanatsi-Lauran synttäripaketteihin tulee: olivat ne melko alkoholipitoisia ja lisäksi päätettiin Mikan kanssa lähettää Laura ja Sampo kylpylään köllimään kun joskus on saanut kuulla valituksia oman rauhan puutteesta ♥


Asukuvat ovat tiiviisti Lauran koneelle ja se vaimohan huitelee ties missä, joten niitäkin tulee sitten ajallaan, mutta kyllähän näistä kuvista, ainakin tuosta alhaalta, jotain käsitystä saa. Elikkäs hieman läpikuultava pusero, jonka alla yllättäen ylös kierinyt minihame ja mun överilegginssit, joihin rakastuin heti! Saivat muuten hieman huomiota niin tutuilta kuin tuntemattomilta ja iik oon rakastunut näihin.

© Henri Juvonen - http://hooaajii.blogspot.com/

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan