17. syyskuuta 2013

Terveiset Raimolta

Instragramia ja erityisesti Lauran blogia seuranneet tietävät, että täällä ollaan aivan hurahdettu kissoihin ja Raimo on jokaisen täällä asuvan ja vierailevan henkilön rakas kummilapsi. Jopa mörököllimäinen Kisu on adoptoinut Raimon ikiomaksi vauvakseen ja hyysää tätä jatkuvasti.

 1. Raimolla on hyvin erityinen tapa matkia meitä eikä ole mikään ihme jos saat istuvaa töllön katselu seuraa 2. Riiviö tykkää ottaa päiväunia keittiöntuolilta, josta on helppo vahtia muita 3. Viime viikolla ensimmäinen ulkoilukerta 
4. Karvanen kaveri lohduttaa darrapäivinä

Usein herään kameran räpsymiseen kun Raimo poseeraa Lauralle ja vielä useammin herätessä, on Instagram täynnä kissaspämmiä, mutta tämä annettakoon anteeksi, sillä onhan tälläset omat karvaset vauvat melko ihania. Alla muutama Lauran ottama kuva ja lisää löytyy täältä.

9 kommenttia :

 1. Tosi hienosti pidät tota kissaa, varmaan tykkää tosi paljon tollasesta roikottamisesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu on vähän erilainen vauva :)

   Poista
  2. Näin kolme kissaa omistavana voin kertoa, että kissa kyllä varmasti ilmaisee jos ei jostain asiasta pidä. Joten älä ano huolehdi suotta muiden roikottamisista :)

   Voi Raimo on tosi paljon sanannäkönen kun meijän uus vauveli Charlie ! Raimolla on vaan keltaset silmät kun meijän pojulla on vihreet :)

   Poista
  3. Joo meidän kisu on varsinkin niin herkkis et osoittaa kyllä mieltään jossei tykkää :D täältä löytyy ehkä maailman kilteimmät ja hassuimmat kissat.

   Ja joo mä oonkin ihastellut sun vauvaa kun tässä on nyt menny ihan sekasin näistä lemmikeistä! :) ei vaan voi olla söpömpää

   Poista
 2. haha mäkin oisin ennen ollu et wtf kivaa rääkkäämistä mut nyt kun on oma lötkö niin tietää et ei noita paljoo haittaa. tykkää vaan ku niiden kans peuhaa menee : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei näitä lötkömatoja voi jättää leikkien ulkopuolelle :D

   Poista
 3. voi wää nää söpöläisen kuvat ei yhtää lievittäny mun kissavauva kuumetta jota poden! Omat lötköt on jo niin isoja tyttöjä et mä haluisin vauvakisun taloon :)

  VastaaPoista
 4. niin ihania kisuja!! kauhee vauvakuume tuli ku kattoo näit kuvia :D oot kans tosi kaunis!

  VastaaPoista
 5. Arvasin jonkun tulevan sanomaan tänne tuosta Kisun roikottamisesta :D Kaikki kissanomistajat tosin tietää että niitä kissoja roikotetaan välillä ties miten päin :D Onneksi ne osaa ilmaista tosiaan itseään! Meilläkin on sellanen katti joka ei välitä mistään mitään :D

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan