6. elokuuta 2013

Se "kiireinen" viikko ja perheenlisäys

Kovasti viime viikolla kehuin viettäväni viimeisiä lomapäiviä, sillä tällä viikolla olisi aika ottaa taas ote siitä Oikeasta Elämästä ja kiiruhtaa paikasta toiseen. Not. 

Perjantaina iski joku pöpö ja sunnuntaihin mennessä kuume oli kaatanut mut totaalisesti sängynpohjalle eikä mikään ihme, sillä mä olen oikeastaan todella harvoin kunnolla kipeenä. Tämä kuitenkin tarkoitti sairaslomaa ja samalla suunnitelmien lykkäämistä, mikä ei nyt niin hirveää olekaan kun aurinko paistaa ja muukin perhe viettää enemmän tai vähemmän lomaa.

Loman jatkuminen tarkoittaa mulle kuitenkin mattia kukkarossa, sillä mun oli tarkoitus aloittaa uuteen työpaikkaan valmistava viikon mittainen koulutus ja seuraava koulutus alkaa vasta 26.8. eli duunin aloitus siirtyy vähintäänkin syyskuulle. Luvassa on siis lisää nukkumista, datailua, hengailua ja makaroonia! Okei, ei tässä köyhäillä tarvitsisi, mutta kun sijoitan rahani nykyään vaatteiden sijaan keikkoihin ja muuhun oikeasti hauskaan. Daniel Portman lauantaina Venuella!!

Mun tuskaista sunnuntaita kuitenkin piristi pieni karvainen ilouutinen nimeltään Raimo!!! joka siis viimeinkin löysi tiensä Kuljusta tänne Malmille Lauran siskon Sonjan kyydissä. Tuskin tarvitsee edes kertoa miten sekaisin tämä meidän huusholli meni perheenlisäyksestä ja jopa Kisu on nyt parin päivän jälkeen hyväksynyt tämän rasavillin vaavin leikkikaverikseen. Toki Kisu komentaa tulokasta, näyttää vähän pitkää naamaa ja kieltää pääsyn mun huoneeseen, mutta salaa kuitenkin nuolee Raimon turkkia ja seuraa perässä. Myös Raimon ruuat tuntuvat olevan Kisun mielestä positiivinen asia perheenlisäyksessä...


Instagrammia seuraavat saavat varautua raimoraimoraimo-kuviin, sillä onhan se söpö kuin mikä ♥ Tosin en lupaa, ettenkö täyttäisi blogiakin hullun kissamummon jutuilla tulevaisuudessa...

4 kommenttia :

 1. Oi ihana Raimo :)) minkä ikäinen sun KIsu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuin mikä pehmolelu ja Kisulla on ikää hieman päälle 2 vuotta eli ei onneksi vielä liian vanha tai laiska :)

   Poista
 2. aaaa toi on kyllä niin söpö kissu! toivottavasti postaat niistä lisää :)
  mihin meet töihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nojoo tuskimpa nää kissahömpötyksen ihan hetkeen loppuu kun nää meidän karvakasat on yhdessä niin viihtyttäviä!

   Työllistyn Securitasille :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan