7. elokuuta 2013

Orange is the new black


Perheemme löysi yhteisen harrastuksen, joka sopii varsin hyvin jokaisen aikatauluihin ja siihen voi liittää muuta kivaa toimintaa... Kyseessä on siis Netflixin todella koukuttava Orange is the new black- sarja, jota on tässä parina päivänä tullut katsottua porukalla yömyöhään saakka. Suosittelen siis tsekkaamaan ja varaamaan evästä, sillä siihen töllön eteen saattaa jumittua. Kannattaa myös hankkiutua eroon seuraavan aamun menoista/työ- tai koulupäivästä.

Ja tuo ensimmäisessä lauseessa mainittu muu toiminta tarkoittaa nimenomaan ruokaa! On tietysti itsestäänselvyys varata evääksi sipsit ja dipit, mutta onneksi tässä taloudessa asuu ihmisiä, jotka rakastavat ruokaa ja jopa tietävät siitä jotain. Tämä tarkoittaa mulle siis pientä panostusta salaatin teossa, mutta palkintona on taivaallista safkaa, joten ihan hyvä diili. Tosin voin myötäillä Lauraa ja vahvistaa, että Mikassa asuu pieni ruokanatsi, mikä kuitenkin varmistaa ruuan hyvän mauan.

Itsehän ruokin itseni lähinnä kalapuikoilla, pestomakaroonilla ja euron juustoilla, mutta minkäs teet kun ollaan Lauran kanssa samasta puusta veistetty (pirun laiskoja kokkeja) ja syödään usein yhdessä.

Kuvat: Laura

3 kommenttia :

  1. Toi on kyllä aivan mahtava sarja, täällä ootellaan jo 2. tuotantokautta :-D

    VastaaPoista
  2. Eikäää joku muukin löytänyt ton sarjan katoin koko ekan tuottarin ehkä alle 1,5 viikossa kun vaan janosin ja janosin lisää niitä jaksoja, ihan törkeeeen hyvä! :D

    VastaaPoista
  3. Mä rohmusin kans koko ekan kauden lähes siltä istumalta - aamulla aina alotin ja yöllä lopetin ja sit iski kauheet vierotusoireet kun se loppu kesken ihan yhtäkkiä! : DD

    VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan