2. elokuuta 2013

Lomaviikko

Tämä viikko on sujut rauhallisissa kesälomamerkeissä ja Summer Soundeista on viimeinkin selvitty, vaikka jumalattomasti se onkin vaatinut nukkumista! Onneksi on ollut vain aikaa, jopa niin paljon, että päivät ovat menneet aivan sumussa ja oikein mitään ei ole jäänyt mieleen, mutta hyvä lepäillä nyt, sillä ens viikolla alkaakin taas semmonen rumba että huhhuh!


Kuun vaihteessa paukahti jokaisen tilille rahaa ja pakkohan sitä on nyt sitten ollut juhlistaa: Mika vei meidän avovaimot thaimaalaiseen syömään ja oli muuten aivan jumalattoman hyvää, Mika on myös leikkinyt henkilökohtaista kokkia, pitkästä aikaa kävin vahvistamassa rusketusta, käytiin Lauran Ja Jonnen kanssa halvoilla siidereillä Lepakkomiehessä ja tunnustelemassa tanssilattiaa Techstructionissa Playgroundissa sekä tänään voimia kuluttavalla shoppailureissulla Ikeassa.

Tällä kertaa tuli kuitenkin ostettua tavaroita, jotka löytyivät ostoslistalta eli pääasiassa tekstiilejä, sillä emme onnistuneet pakottamaan kantoapua mukaamme tänään. Sohvapöydän sentään saimme hankittua kun ystävälliset herran suostuivat hakemaan meidät ja ostoskassit kotiin.

2 kommenttia :

  1. Tykkään sun blogista hurjasti, oonkin lukenut tätä jo pidemmän aikaa :-) Sun kuvat on hyvä laatusia ja isoja ja on tosi kiva, että niitä on aina monta yhessä postauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw kiitos ja aina on mukavaa saada tälläsiä kommentteja! :)

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan