3. heinäkuuta 2013

Uusi jakku ja korvikset esittelyssä

Olen täysin unohtanut kuvata parin viikon takaiset kirppisjutut, mutta koska niitä on täällä melko usein, selviätte varmaan ilmankin esittelyä. Varsinkin kun nyt kerrankin muistan julkaista asukuvan uusi hankinta päällä! 

Mä olen oikeastaan koko viime kevään etsinyt kivaa ja sopivan mallista valkoista jakkua, sillä muistan nähneeni jollain bloggaajalla törkeen makean asun, jossa oli tietysti valkoinen jakku ja sellanen multa puuttui.  Nyt viimeinkin bongasin kirppikseltä uuden valkoisen jakun tismalleen oikeassa koossa ja mallikin oli varsin nappiin, vain nappi/hakanen uupuu eli sellaisen saatan tähän vielä viritellä. Ei kuitenkaan paha ostos kun hintaakin oli vain 7€.


jakku kirppis / h&m | toppi kirppis | sortsit kirppis | ballerinat seppälä | lasit budgesport | huivi huonohiuspäivä

Alennusmyynneissä en ole tänäkään vuonna käynyt, sillä yritän hillitä rahankulua ja toisaalta ei tässä ole paljon jaksanut raahautua pois Malmin huudeilta. Huomasin kuitenkin viikonloppuna, että mun kestosuosikki korvis on alkanut menettää värinsä, joten käväisin Glitterissä ja Seppälässä etsimässä seuraajia. Lopulta löytyi superhalvat ja -kivat killuttimat, joista tosin repäisin pikkujudun irti, sillä en osaa pitää tota rustossa kiinni.


 Seppälä 1,50€

4 kommenttia :

 1. Ihana toi jakku, sopii sulle hyvin! :)


  http://hannapauliinna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oooo superhyvä löyty toi bleiseri!! <3 Itekin just tilasin samanlaisen mutta lyhyemmän 15e hintaan mutta se olikin vähän pieni blää

  VastaaPoista
 3. Oiii, miks mä en oo löytäny tommosta täydellistä valkosta bleiseriä? Ihana <3 Metsästys jatkukoon :D

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan