2. heinäkuuta 2013

Tuparin tynkää


Vietimme viime lauantaina tupaantuliaisia jokseenkin vielä keskeneräisessä kodissa ja tarkoitus olisi järjestää vielä toiset juhlat myöhemmin, jotta kaikki ystävät ja tuttavat saadaan kestittyä. Nämä juhlat kuitenkin onnistuivat omasta mielestäni yli odotusten, sillä vaikka tunsin entuudestaan vain muutaman vieraan, oli hauskaa, vaivautuneilta hetkiltä vältyttiin ja pojat olivat kyllä varsin hauskaa juttuseuraa. Olen viime aikoina tutustunut huimaan määrään uusia ihmisiä ja ihan harmittaa, ettei edes nimet meinaa pysyä mielessä tässä tahdissa, mutta ehkä tässä on aikaa niiden opetteluun vielä.

Tupareissa ei ollut sen kummempaa ohjelmaa kuin perus etkoilua ja hengailua ennen kuin siirryimme Tivoliin taino jälleen R3Diin jatkamaan iltaa. Viime Tivoli-reissusta olikin jo jokunen viikko ja aijjai että tuntuikin hyvältä päästä tutulle lattialle ja muutenkin tanssimaan, sillä juhannuksen tanssilattia ja -muuvit painivat hieman eri sarjassa. Ilmeisesti joskus on kuitenkin hyvä pitää taukoa.

Julkaistavia kuvia on vain niukasti, sillä pojat eivät olleet maailman innokkaimpia poseeraajia, mutta onneksi on sentään kuva suosikkitytöistä ♥8 kommenttia :

 1. Miten teistä on tullu noin ruskeita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa kaikki kysy mut kai vika on noissa topeissa :D ja mul itseruskettavas ;)

   Poista
 2. oon silloin tällöin vilkuillut sun blogia, ja pakko nyt sanoo että sulla on aivan upeen näköiset hiukset ja hirmu nätti oot muutenkin :-) tykkään blogista!

  http://nonstop-e.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ää no nyt se Zinar oli soittamas r3dissä. Viimeks ku kävin tosin ekaa kertaa ni oli just se kerta ku ei ollut siä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tulee käytyä oikeastaan aina kun tuttuihin kuuluu, mutta suosittelen eksymään vaikka huomenna kaivolle ja lauantaina le bonkiin kuuntelemaan ziniä! :)

   Poista
 4. oiku oot niin kaunis noissa kuvissa! miten oot noi kiharat/laineet tehny, kihartamal vai oliks sul jotku letit o: tosi kivat kuiteski!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) olen vain taivuttanut kihartimella hiuksia eli ei perus kihartamista. voisi ehkä tehä joskus videon kun tästä on aiemminkin kysytty!

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan