22. heinäkuuta 2013

Malmi vai pönde


Jotkut teistä luultavasti muistaa mun vähemmän rakastavat tuntemukset liikuntaa kohtaan? Noniin no enhän mä mitään elämäntaparemonttia aloittanut, sillä pitkin katuja juokseminen maistuu vain jos olen surullinen tai vituttaa eli nykyään hyvin harvoin. Lenkkeilyn tilalle on kuitenkin noussut kävellen kotikulmiin tutustuminen!

Ei tarvitse montaakaan sataa metriä kulkea meidän kotikadulta pois päin, kun luulee eksyneensä maaseudulle keskelle peltoja ja metsiä. On siis vaikea uskoa olevan yhä Malmilla Helsingissä, mutta toisaalta on todella rauhoittavaa päästä nopeasti kauas liikenteestä ja metelistä. Tämä myös helpottaa aika ajoin esiin pomppaavan landespeden koti-ikävää, vaikka nykyään viihdynkin loistavasti Helsingissä.

7 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia, Suomen kesä on niin ihana ja sitä on kova ikävä täällä ulkomailla asuessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse en kyllä osaisi kuvitella viettäväni kesää muualla kuin Suomessa, varsinkaan kun tämäkin kesä on ollut niin ihana ilmojensakin puolesta :)

   Poista
 2. Hirmu upeita kuvia! c:

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Itse olen nyt muuttamassa espooseen ja vähän mietityttää miten tulen viihtymään kun olen nämä ensimmäiset 22 vuotta asunut suht pienessä kaupungissa jossa kuitenkin on ollu kaikki mahdollinen(koulut,kaupat, kauppakeskus,ikea..) 2km säteellä lähellä mutta täällä on myös sitä "maaseutua" :D espoossa se alue jossa tulen asumaan on sitten aika paljon sitä että kerrostalo kerrostalon vieressä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle oli myös todella outoa muuttaa maalta Helsinkiin, mutta yllättävän nopeasti sitä tottui ja varsinkin kun kyllä sitä luontoa sitten löytyy kun pääsee hieman ydinkeskustan ulkopuolelle :P

   Mekin itseasiassa löydettiin kaikki noi pellot ja lenkkimaastot liki vahingossa, sillä kuvitelimme tämänkin olevan vain kerrostaloviidakkoa. Eli kannattaa sunkin yrittää googlettaa tai ainakin omin neuvoin tutkia ja etsiä läheltä liikkumatilaa :)

   Poista
 4. siis aivan uskomattoman hienoja kuvia! Muutenkin upea blogi sulla :)

  http://janninamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan