16. kesäkuuta 2013

Tilannekatsaus elämään

Kesäkuu toi tullessaan todella paljon uusia tuulia mun elämään ja mä olen ollut aivan liekeissä, sillä muutoksenhaluisena ihmisenä kaikki uusia ja jännittävä pitää mielen positiivisena ja virkeänä. Voin siis yhä jatkaa tätä oman elämän ihanuuden hehkuttamista vaikka siihen saakka, että jokainen lukija karkaa totaalisen kyllästymisen vuoksi. En ole tainnut edes sanoa - ainakaan riittävän usein- elämäni rakkaille miten paljon hyvää he ovat viime aikoina mulle aiheuttaneet eli suuri kiitos laura, mä tiedän että sä luet tän pian ;)

Ainakin jokunen utelias lukija / ystävä haluaa tietää enemmän kuulumisia, joten ehkä on hyvä kirjoittaa tälleen melko tiivistetysti yhteen postaukseen, että missä sitä huidellaan ja mitä puuhaillaan!


Aloitetaan tästä muutosta ja uudesta kämpästä.
Eli asun siis tällä hetkellä Malmilla Lauran, joka on muuten mun paras ystävä eikä lesborakastaja, ja kisun kanssa. Meitä kuitenkin viihdyttää täällä päivittäin Sampo ja Mika, joista toinen on Lauran poikaystävä ja toinen koditon bf. Toisin sanoen meillä on pieni erilainen perhe, jonka kesken kokkaillaan, chillaillaan ja tehdään oikeastaan kaikki eli viime aikoina ei ole yksinäistä hetkeä olla, toisin kuin ennen, jolloin saattoi mennä viikkokin, etten tavannut muita kuin työkavereita ja lähikaupan kassaa.

Asunto on loistava ja jokaisen vierailijan mieleen, mutta kyllähän tää pesän rakennus vielä on kesken ja siksi ajattelimme toteuttaa oikean asuntopostauksen Lauran kanssa yhdessä ja videon muodossa, jolloin todellisuus on ehkä helpompaa tallentaa. Tälläinen on siis tässä lähiaikoina luvassa, mutta mikäli kiinnostaa seurata satunnaisesti enemmän meidän arkea sekä kotijuttuja, niin kannattaa käväistä Lauran blogissa, jossa juttuja on enemmän kuin täällä KLIK.

Lauralta varastettu
Lauralta varastettu
Lauralta varastettu
Lauralta varastettu
Lauralta varastettu

Työ- ja opiskelujutuista sen verran lyhkäisesti, että vaihdoin Pasilasta Malmille, eli aivan tähän asuntomme naapuriin, töihin ja vieläpä juuri niihin työtehtäviin, joita tein viime syksynä eli lastenosastolle hyörimään. Lisäksi ilmoilla on jälleen näitä promootiojuttuja, joita tein viime keväänäkin oikeastaan joka vklp ja täytyy kyllä sanoa, että toivottavasti tästä kehittyy jotain vielä parempaa, sillä hauskaa puuhaa on. Ja sitten jättipotti... Yhteishausta pamahti opiskelupaikka HELTECHiin suunnitteluassistentiksi ja ala kuulostaa kaikinpuolin jännittävältä, vaikkei opiskelu ehkä olekaan se mieleisin vaihtoehto nyt kun on tottunut käymään töissä ja saamaan palkkaa, jota saa melko huolettomasti tuhlailla, mutta onneksi tässä on aikaa suunnitella tulevaisuutta.

Kaiken kaikkiaan siis kaikki asiat ovat menneet todella hyvin eikä ole tarvinut murehtia pitkään aikaan mitään. Ehkä läheiset ihmiset oikeasti parantavat mielenlaatua ja pitävät onnellisena, vaikka tälläselle väittämälle olisin vielä vuodenvaihteessa nauranut räkäisesti, sillä en kokenut tarvitsevani ketään tai kaipaavani seuraa kovinkaan montaa kertaa viikossa.

12 kommenttia :

 1. Ihanan näkönen kämppä teillä! :)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi, mukavan raikas ulkoasu ja oot tosi kaunis c:

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Näyttääkö teidän jääkaappi aina tolta vai oliko jotkut juhlat tiedossa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tollon tais jotkut kekkerit olla mut kyllä sitä bisseä ja viiniä silti aina kuuluu varalla olla :D

   Poista
 4. jäi vähän epäselväksi, että onko joku näistä herroista sun poikaystävä ? : D ja millon lävistyspostausta (vai tuleeko millonkaan) ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole poikaystävää vaan pelkkiä hyviä kavereita :P ja lävistyspostaus on tullut viime viikolla eli etusivulta saattaa vielä löytyä :)

   Poista
 5. Jääkaappi näytti erittäin hyvältä :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bisseä, rehuja ja kaiken maailman kastikkeita :D

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan