6. kesäkuuta 2013

Skedeasu

Lol emmä nyt oikeasti skedennyt.


pusero Seppälä | sortsit Lindex | tennarit H&M | lasit Budgesport

Lähettiin eilen illalla koko porukan voimin tsekkaamaan Hertsikan uusi skedeparkki, sillä noi pojat olivat siitä jo pidempään puhuneet ja kesächillailu uusissa paikoissa on aina mukavaa, joten me laiskiaiset lähdimme mukaan. Taisimme kuitenkin keskittyä suurimmaksi osaksi siidereihimme ja toistemme valokuvaamiseen, että poikien taituroinnit jäivät hieman vähemmälle huomiolle. Jokusia kuvia kuitenkin tuli napsittua ja laitan niitä tännekin kunhan läpäisevät pienen käsittelyn.

6 kommenttia :

 1. Tiiätkö meinasin ostaa tuollaisen paidan, mutta sitten en raaskinut ja jätin kaupan hyllylle... Nyt kyllä harmittaa:( Näyttää kyllä upealta sun päällä!

  trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän sellanen jännä paita et joko sopii tai ei ja joko rakastaa tai ei :D muutama ihminen on tänne kommentoinut ettei sopinut heille mitenkään ja aloin miettimään että pitä jos ei sovi mullekaan mutta hyvä jos olet toista mieltä! :)

   Mahtaisikohan näitä olla vielä liikkeissä? :/

   Poista
 2. Tosi kiva tuo sun asu! Kivan rento, mutta tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rento on oikeastaan juuri se mihin olen viime aikoina tähdännyt, mutta perus sortsit + toppi-juttu ei ole ihan mun juttu :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan