29. kesäkuuta 2013

Kuvia juhannukselta

Tässä on viime aikoina ollut tuo bloggailu sekä valokuvaaminen hyvin työlästa eli asiaa on, mutta ei vaan kykene. Tämän vuoksi juhannuksena kuviksi tallentuneet muistot on napannut jälleen Laura ja minä vain törkeästi käytän hyväkseni hänen vaivannäköään.

Juhannus oli ja meni ja voin helposti sanoa, että vietin parhaan juhannuksen ikinä. Ennen juhannus on vain tullut ja mennyt ja teininä tuli kiskottua vain sidukkaa kuten joka vklp, mutta nyt oli kerrankin kunnon suunnitelmat, eväät ja jengi. Meitä oli siis noin 15 hengen poppoo Ikaalisissa mökillä ja kyllä sinne lähtö tavallaan jännitti kun en tuntenut entuudestaan kuin vain tämän meidän oman porukan.

Instagrammin tuli päivitettyä muutamia fiiliskuvia ja tässä nyt sitten koko viikonlopun ohjelmasta antia teillekin eli ihmisiä ja ystäviä, chillailua ja löllöilyä, musiikkia ja tanssia.

Ja joo pusukalailme kuuluu yhtälöön, jossa on alkoholia.

9 kommenttia :

 1. hihiii ihanaa, ikaalinen on mun kotikaupunki :DD Kivoja kuvia, tais olla mahtava juhannus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja arvasinhan mä että joku lukija on varmasti ikaalisista päin! :P

   Poista
 2. Oot niin ihana ! :) En tiedä mistä johtuu, mut aina ku katon kuvii jossa sulla on toi jumpsuit päällä niin mulle tulee mieleen Halinallet lapsuudesta ja mun tekee hirveesti mieli alkaa kattoo kyseistä piirettyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oivoi :D Kieltämättä tossa puvussa on kyllä vähän halinallefiilistä!

   Poista
 3. Siis joku oikeesti matkaa varta vasten Iksulandiaan, eikä sieltä aina poispäin :Dd. Missäpäin olitte? Hauskaa näytti ainakin olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan sitä ikaalisissa ennenkin muutamaan kertaan tullut käytyä eli ei se nyt mikään kamala paikka ole :P Jossain päin pukaraa oltiin mäkkeilemässä :)

   Poista
  2. Onhan siellä kiva käydä ajoittain, kun kerran on pois päässyt :).
   Paikkaan, jossa tuntee ja tietää kaiken.

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan