20. maaliskuuta 2013

Nethair clip-on pidennykset ja kiinnitys

 
Tein viime syksynä yhteistyötä Nethairin kanssa ja testasin heidän pidennyksiään, joihin olin äärettömän tyytyväinen. Käykää lukemassa arvioit TÄÄLTÄ , sillä nyt luvassa on hieman erilainen yhteistyöpostaus koskien uusia hiuksia.

Mulle tarjoutui siis mahdollisuus työskennellä Nethairin kanssa ja koska aiemmasta kokemuksesta jäi hyvä mieli, lähdin jälleen mukaan. Nethairilla oli toiveena postaus clip-on pidennysten kiinnityksestä, sillä heillä oli käyttöä selkeille ohjeille. Minulle tämä sopi loistavasti, sillä olen tehnyt viime vuonna videon pidennysten kiinnityksestä, mutta tiedän yllättävän monen skippaavan videot, voi tämä olla hyvä kertaus monelle.


Värjään hiuksiani Cameleonin hiusvärillä sävyllä 3.0 joka on siis hyvin tummanruskea. Tämän vuoksi värjäisin myös pidennykset samaisella värillä, sillä vaikka ne ovat sävyltään myös tummanruskeat, ovat selkeästi kuitenkin liian vaaleat. (Tosin omat hiukset kaipaavat tällä hetkellä uutta väriä pintaan..)
 
Värjääminen ei tietenkään ole hyväksi millekään pidennyksille, mutta mieluummin sävyttää sen kerran tummemmaksi kuin lähtee pelaamaan uhkapelejä vaalennusaineiden kanssa, jotka siis tosiaan usein tekevät pidennyksistä lopun. Pidennykseni eivät siis kärsineet värjäyksestä lainkaan ja ovat yhtä silkkiset kuin paketista tullessaan, mutta hiuksista kannattaa kaikesta huolimatta pitää hyvää huolta hyvillä hoitoaineilla ja kiiltoseerumeilla.
 

Nämä eivät ole ainoat ja oikeat kiinnitysohjeet vaan sellaiset, jotka olen nyt noin 5 vuoden aikana todennut ainakin omassa päässäni toimiviksi. Huomioikaa myös, että itselleni riittää yksi paketti pidennyksiä kun taas paksulla tukalla varustetut neidot voivat varautua kahden paketin ostoon sekä kiinnitykseen, jolloin hiusosiot tulee vain asettaa tiiviimmin toistensa päälle.
 
Kuten kuvista tulette huomaamaan, en ole jakausten kanssa kovin tarkka ja muutenkin pidennysten kiinnitys onnistuu nykyään vain muutamassa minuutissa. Kiinnitän normaalisti huomiota vasta koko pään viimeistelyyn eli tupeeraukseen sekä omien hiusten ja pidennyksen sekoittamiseen suoristusraudan ja harjan avulla. Kuvissa omia hiuksia tai pidennyksiä ei ole suoristettu, jotta näette helpommin missä oma hius loppuu ja jatke alkaa.
 

Lähtökohta

 

Step 1.

Ota niskasta pieni määrä hiusta ja kiinnitä ylimääräiset klipsillä sivuun. Sijoita niskaan kapein hiusosio.


Step 2.

Tee (epämääräinenkin riittää) jakaus noin korvien korkeudelle ja aseta hieman leveämpi hiusosio siihen.


Step 3.

Tee korvien yläpuolelle jakaus, joka yltää korvalta korvalle. Tähän tulee kaikkein levein hiusosio.


Step 4.

Tee sivuille noin kulmakarvojen korkeudelle jakaukset. Kasvojen molemmille puolille tulee keskipitkät hiusosiot.

 

Step 5.

Pienet osiot voi sijoittaa mahdollisimman ylös otsatukan sekaan.


LopputulosExtra

♥ Mikäli niskahiuksesi ovat lyhyet ja vilkkuvat ikävästi pidennysten seasta, kiinnitä kaikki niskan hiukset ensimmäisenä pinnillä ja sijoita hiusosiot sen peitoksi.
♥ Erityiset sileitä ja liukkaita hiuksia kannattaa tupeerata ennen klipsin kiinnitystä. Muita lakka!

 

28 kommenttia:

 1. mun on pitäny jo pari kertaa kysyä tätä, mut mitä tossa sun tatuoinnissa lukee? :-) näyttää kivalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstinä on usko toivo rakkaus. Sivusta tatuointi-tagin takaa löytyy lisää juttua :)

   Poista
 2. Vau mikä ero! Ja näyttää vielä luonnolliselta :) Itelläkin saman merkin klipsit mutta blondina, tulee aika harvoin käytettyä kun tuntuu etten saa noin luonnollisesti laitettua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) pidennyksiä kannattaa hieman leikellä mikäli eivät asetu luonnollisesti sekä tietysti etsiä itselle sopiva asettelutapa. Tosin tummat pidennykset sulautuvat aina helpommin omien hiusten sekaan :/

   Poista
 3. Voikun oot kaunis myös omilla hiuksillas! Sopii sulle tosi hyvin :)Oon vähän tampio, siis eiks noi lisäkkeet lähde valuu päivän aikana D:?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hiusten tupeeraus varmistaa ettei klippi valu päivän aikana mutta varsin hyvin ne ilman tupeeraustakin pysyy eli ei tarvitse pelätä hiusten valumista :D

   Poista
 4. Miks mä oon niin tyhmä et oon laittanu ton pisimmän aina alimmaiseks ? Ihmekkös mun pää näyttiki pidennyksil nii kummalliselt pari vuotta sitte :D
  Aaah, tää postaus sai mut taas himoitsemaa pidennyksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D voin vain kuvitella! Mutta nyt sit vaan tilaat pidennykset niin pääset leikkimään noiden klipsien kanssa taas ;)

   Poista
 5. Mä käytin kans tota taktiikkaa aluks, mut sit huomasin et mun päähän istuu paremmin sillai et laittaa keskipitkät sivuille ja noi lyhyet taakse ja ylös. Sillon ei päätä käännellessä tullu rakoja (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on moneen kertaan vaihtunut kiinnitystapa mut jokaisen on just hyvä kokeilla itse jotta se itselle sopiva tapa löytyy :)

   Poista
 6. Ei piru sul on upeet hiukset. Ja kaunis olet :--)

  http://essi-becomingofme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Herrajumala mitä sun kädelle on käynny ku täynnä jotain haavoja? :o mut kivan selkeet ohjeet ja tosi luonnollisen näköset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :P
   No siis mulla on ollut kisun kanssa rajuja leikkejä ja mulla on paha tapa repiä haavoja ja rupia joten nyt mulla on hyvin kaunis käsi :D

   Poista
 8. En tarkoita yhtään millään pahalla, mut tos step 2 ja 3välisessä kuvassa varsinkin näyttä, et ois kalju kohta :o onko sun hiukset ohentunu tms. pidennysten käytön seurauksena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole ohentunut lainkaan, kuvan jakaus ei vain ole suora tai edes sinne päin :P

   Usein kuitenkin pelotellaan, että vuosien pidennysten käyttö (myös clip-onien) vahingoittaa hiuksia ja juurikin klipsit voivat tehdä kaljuja läikkiä mikäli aina pitää samassa kohtaa tai pidennyksiä kiskotaan.

   Poista
  2. Aah, ihana kuulla! :) Yhdellä seuraamallani bloggarilla oli vaan just käynyt niin ja se oli siirtynyt sellaiseen siimalla kiinnitettävään pidennysmalliin, jonka ei pitäisi rasittaa yhtään.

   Ja hei oot ihan törkeen nätti kans!

   Poista
 9. Näytät kyllä ihan mannelta noilla hiuksilla.. tai semmoselta venäläiseltä rich-muijalta.:DDDDDDDDDDDD Miks värjäät koko ajan hiuksia? Noi on sitä paitsi tosi epäluonnollisen näköset ja väri ei käy sun ihoon. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD molemmat kelpaavat!

   Tykkään värjätä hiuksiani kyllästymisen myötä ja eipä tää väri sentään niin epäluonnollinen ole kuin musta, joka sekin on pian edessä!

   Poista
 10. Ihanat pidennykset ja kaunis lopputulos. Sulla taitaa olla hiuksien värjäyksetä jonkin aikaa ja kun omat juuret on vaalemmat näyttää jotkut jakauksista hassuilta. Mutta upeet on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mainitsinkin tekstissä että omat hiukset kaipaavat väriä :P mutta kiitos!

   Poista
 11. Näytät ihan nätiltä noilla pitkillä hiuksilla, mutta pakko sanoa, että upeammalta näytät noilla sun omilla lyhyemmillä hiuksilla! Kun sulla on tommoset pitkänmalliset kasvot, niin niihin sopii mun mielestä paremmin vähän lyhyemmät hiukset. Pitkät hiukset korostaa sun kasvojen "pitkulaisuutta". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse pidän kasvojani melko pyöreinä ja ns. vahvoina mikäli otsaa ei lasketa ja siksi en tykkää lainkaan lyhyistä hiuksista itselläni.

   Poista
 12. http://3.bp.blogspot.com/-pygAlN3ByLw/UUlvGY_JnPI/AAAAAAAAJIw/juqtNQUStiI/s1600/022-horz.jpg

  mikä sun kättä vaivaa :o

  VastaaPoista
 13. upeat hiukset! onko minkä mittaset? :D

  VastaaPoista
 14. Kiitti tosi paljon näistä neuvoista. :)) Ostin nyt ekat pidennykseni Rapunzel of Swedeniltä ja näillä neuvoilla sain laitettua ne tosi helposti oman tukan sekaan. Ainut vaan, että millä aineilla pidennyksiä pitäisi pestä ja hoitaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on ollut apua! :P
   Itse suosin ihan markettituotteita esim XZ kosteuttava shampoo on hyvä ja hoitoaineeksi mitä tahansa siloittajaa ja kosteuttavaa. Rakennepaikkaavia ja korvaavia tuotteita pitää välttää :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan